Vaatepuu palkitsee aktiiviset jäsenet

6 / 1 / 2016

Menestyvä yritys tarvitsee maksavia asiakkaita. Asiakkaat voivat olla kuitenkin paljon enemmän kuin tyyppejä, ketkä tuovat rahaa yrityksen kassavirtaan. Parhaimmillaan asiakkaat toimivat yrityksen energian ja inspiraation lähteinä. Asiakkaat voivat toimia erinomaisena ideointi- ja markkinointiapuna. Yrittäjän pitää osata kuunnella herkillä korvilla ja lunastaa jokainen asiakkuus uudelleen ja uudelleen.

Vaatepuussa jokainen kohtaaminen on tärkeä. Vaihdamme kuulumisia ja kokemuksia arjessa viikoittain. Olemme ottaneet myös käytännöksi vuoden vaihteen jäsenkyselyn. Sillä keräämme tärkeää tietoa, minkä avulla voimme tehdä mm. seurantaa ja saada uusia ideoita toiminnan kehittämiseksi. Vaatepuu on yhteiskunnallinen yritys, minkä tavoitteena ei ole pelkästään maksimoida liikevaihto, vaan osallistua omalta osaltaan pikamuotiin liittyvien yhteiskunnallisten ongelmien ehkäisemiseen.

Vaatepuulla on ollut kahden vuoden aikana reilusti toista sataa asiakasta. Häkellyttävän ennakkoluulottomia ja mageita mimmejä. Heistä jokainen ansaitsee superkiitoksen. Lomalla minulle tuli spontaanisti olo, että haluan muistaa kahta heistä jotenkin erityisesti. Toista, joka on ollut erityisen aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jakanut kuvia Vaatepuun ja suunnittelijoiden hashtageilla. Ja toista, joka on muuten omissa verkostoissa tehnyt aktiivisesti Vaatepuuta tunnetuksi ja houkutellut ihmisiä tutustumaan vaatelainaamoihin. Sitten minulle tuli ongelma, sillä meidän porukassa on nimittäin yksi, joka erityisen ansioitunut molemmissa osa-alueissa! Kahdesta tuli siis kolme.

Jaoin ajatukseni tuusulalaisen Sunnuntaipuodin ja Sunnuntai-malliston valloittavan suunnittelija Susan Vatasen kanssa. Hän piti ajatusta niin hyvänä, että halusi myös osallistua muistamiseen. Huomenna torstaina 7.1.2016 klo 16-19 vietetään Vaatepuun uuden tilan avajaisia. Lahjakortit Sunnuntaipuotiin tulee siellä samaan Vaatepuun jäsenenä lähes alusta asti mukana olleet Heli Vastamäki, Marjo Poutanen ja Heidi Hagman. Olette käsittämättömän sydämellisiä! Kiitos!

Hyvää uutta vuotta 2016 kaikille! Siitä tulee UPEA!

Ps. Vaatepuun sivuilla on uusi osio: osallistu! Siinä on vinkkejä miten Vaatepuun toimintaan voi osallistua jäseneksi liittymisen lisäksi. Lämpimästi tervetuloa!

 

SunnuntaiLahjakortti

Lue myös

Kuka sinua palvelee Tampereen Vaatepuussa

  Hei kaikki! Olen stylisti ja meikkaaja Anna-Kaisa Tenhunen ja työskentelen Tampereen Vaatepuussa. Soile-Maria pyysi minua kertomaan hieman itsestäni ja jakamaan ajatuksiani vaatelainaamossa työskentelystä. Työskentelin aiemmin hoitoalalla, mutta joitain vuosia...

lue lisää