fbpx

Ninyes x Vaatepuu – kierrätä vaatteet ja saa etuja

4 / 9 / 2023

Tästä jos jostain olemme innoissamme. Kuulemme usein, ettei Vaatepuun kuukausijäsenyys ole ajankohtainen, ennen kuin oma vaatekaappi on saatu perattua kuntoon liiasta vaatemäärästä. Tämän takia me Vaatepuussa haluamme vauhdittaa vähälle käytölle jääneiden vaatteiden kierrättämistä ja olemme löytäneet tähän mahtavan uuden yhteistyökumppanin! Ninyesin kautta voit kierrättää brändilistan mukaisia käytettyjä, hyväkuntoisia lasten ja naisten vaatteita, asusteita ja laukkuja. Ninyes etsii vaatteillesi uuden käyttäjän ja vastikkeeksi saat hyvityksenä lahjakortin valitsemasi  yhteistyökumppanin (vaatebrändi) verkkokauppaan samantien, kun palautuksesi on käsitelty. Sinun ei siis tarvitse odottaa, että vaatteet on ensin myyty. Eli ei enää YV, AV huutoja eikä postituksia edes takaisin.

Näin helppoa se on: 

Pakkaa pussiin vähälle käytölle jääneet vaatteet ja asusteet. Täytä palautuslomake netissä ja kirjoita kampanjakoodi kohtaan ”VAATEPUU”. Tuo pussi Vaatepuun toimipisteen (Helsinki, Järvenpää, Turku) Ninyeksen palautusboksiin. Kun palautuksessa on vähintään 5 myyntikelpoista naisten vaatetta tai asustetta, saat kampanja-ajalla 28.8 – 10.9.2023 extra hyvityksenä 50 euron arvoisen lahjakortin Vaatepuuhun, jonka voit käyttää jäsenyyspalveluihin.

Lisäksi saat Ninyesin normaalin hyvityksen, eli 50% tai 70% vaatteiden arvioidusta hinnasta lahjakorttina valitsemasi Ninyes yhteistyökumppanin (vaatebrändin) verkkokauppaan. Sinun ei tarvitse odottaa, että vaatteet on ensin myyty – saat molemmat lahjakortit heti kun palauttamasi tuotteet on arvioitu.

Vaatepuun lahjakortin* voit käyttää jäsenyyspalveluihin joko kahden kuukauden kokeiluun tai kuuden kuukauden kuukausijäsenyyteen. Palvelulla saat käyttöösi oman vaatekaapien jatkeeksi Vaatepuun tuhansien vaatteiden ja asusteiden valikoiman, jota käytät kuin omiasi ja vaihdat itselle sopivalla vaihtovälillä taas uudet lainat arkea tai juhlaa ilahduttamaan. Lahjakortti ei ole voimassa kertavuokriin tai tuotevalikoimaan. Lahjakortti on voimassa 3 kk.

Ps. Oletko jo ilmoittautunut Vaatepuun asiakasiltaan to 31.8 Nimenhuuto-palvelun kautta? Käydään illassa lyhyesti läpi mm. tätä yhteistyötä 🙂 Tervetuloa live tai etänä mukaan!

Lue myös

Juhlakauden vaatteet varataan nyt!

Juhlakauden vaatteet varataan nyt!

Näin varmistat itsellesi sopivat vaatteet sinulle parhaimmalla diilillä Tarvitsen juhla-asun, miten menettelen? VAIHTOEHTO 1. Voit selailla Vaatepuun toimipisteiden yhteisvalikoimaa tästä. Mikäli löydät katalogista jotakin minkä haluaisit suoraan varata johonkin...

lue lisää
Pop upin viimeisen viikon ohjelma

Pop upin viimeisen viikon ohjelma

Torstaina 7.9 klo 17-19 järjestetään non-stop -meiningillä syyskranssipaja hyödyntäen kuiva- ja luonnonkukkia sekä sidonnasta jääneitä ylijäämä kukkia. Kranssin hinta on 15€ ja sen ohjaa naapurikukkakaupan To you - flowers and moren ihana yrittäjä Marianne. Pajaan ei...

lue lisää
Tulossa pop up: Luvassa mm. lainavalikoiman poistomyyntiä

Tulossa pop up: Luvassa mm. lainavalikoiman poistomyyntiä

Lainaamovalikoiman poistomyyntiJärjestämme Kepeyttä arkeen -teemalla Vaatepuun vaatelainaamon poistomyyntitempauksen Järvenpään Prismakeskuksessa (ent. eläinkaupantila 195m2) 28.8.-10.9.23 (2vko). Meille on tullut paljon toiveita kaikista toimipisteistämme valikoiman...

lue lisää