fbpx

Olemme julkaisseet uuden hinnoittelumallin!
– tästä artikkelista voit lukea mitä se tarkoittaa käytännössä

Olet ehkä huomannut, että olemme selkiyttäneet hinnoitteluamme. Olemme saaneet palautetta siitä, että nykyinen pistejärjestelmämme on ollut joillekin aluksi vaikea hahmottaa ja sitä minkä verran vaatteita lopulta jäsenyydellä saa lainaan. Tavoitteenamme on tehdä vaatteiden lainaamisesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.
Käytännössä nyt tehty uudistus tarkoittaa:

  • Puhumme nyt pisteiden rinnalla vaatteiden kappalemääristä. Tämä uudistus tapahtuu sillä, että pisteytämme uudet valikoimaan tulevat vaatteet 50 pisteen välein. Käytännössä saat MINI kuukausijäsenyydellä joko kaksi 50 pisteen vaatetta tai yhden 100 pisteen vaatteen kerrallaan lainaksi.
  • Keskitymme tarjoamaan kolmea yleisintä kuukausijäsenyyttä.
    Saatavilla on toki edelleen myös muut tutut pistepaketit.
  • Maksu onnistuu jatkossa myös kuukausierissä olemalla yhteydessä tänne toimistoon, mikäli et pysty tai halua maksaa määräaikaista pakettia kerralla.
  • Olemme viemässä järjestelmää siirtymäajalla siihen, että kaikilla kuukausijäsenillä tulee olemaan joustava vaatteiden laina-aika eli lainaat vaatteet ja käytät niitä yhdestä neljään viikkoon. Käyt vaihtamassa vaatteet uusiin aina sinulle parhaiten sopivalla aikataululla.

LAINAVALIKOIMAN TUOTTEET ON PISTEYTTY ARVON MUKAAN. 
Lisäksi pisteytykseen vaikuttaa sisäänostohinta, kunto ja materiaali. Pistejärjestelmä mahdollistaa meille mahdollisuuden palvella monenlaisia tarpeita tasavertaisesti, kun voi maksaa juuri itselleen sopivasta paketista. Toisen juhlavaate on toisen arkivaate.

KUUKAUSIJÄSENYYS?
Kuukausijäsenyys on huoleton ja taloudellinen tapa ratkaista niin arjen kuin juhlan vaatekriisit.
Yli kolmen tuhannen lainavaatteen valikoimasta löytyy aina tilanteeseen sopivaa. Me pidämme huolta laajan karderobisi vastuullisuudesta, ajantasalla pysymisestä, säilytyksestä, kulumien korjaamisesta ja esimerkiksi kierrätyksestä puolestasi. Palvelumme avulla ulkoistat nämä pois harteiltasi. Käytät ja nautit vaatteista, teet perus pesut ja thats it! Voit valita omaan vaatekaappiin ne omat pukeutumisen kulmakivet, jotka luovat pukeutumisen perustan. Jos sinulla ei ole aikaisemmin ollut kuukausijäsenyyttä, voit kokeilla sitä kahden kuukauden tutustumisjaksoa tästä. Jäsenyys lähtee pyörimään ensimmäisestä lainasta.

VAI KERTAVUOKRA?
Jos oma vaatekaappisi on hallussa, etkä juuri kaipaa erityistä vaihtelua pukeutumiseesi, mutta tarvitset satunnaisesti esimerkiksi juhlavaatteita. Silloin suosittelemme lämpimästi kertaluonteista vuokraamista. Olemme täydentäneet verkkoon jokaisen tuotteen kohdalle nyt myös kertavuokran hinnan!

Tervetuloa jatkettuun vaatehuoneeseesi! 

Odotamme innolla, että pääsemme palvelemaan juuri sinua!
Terveisin Vaatepuun puutarhurit