fbpx

Koronatiedote 31.3.2020

31 / 3 / 2020

Seuraamme koronavirustilannetta Vaatepuussa tiiviisti ja olemme valmiita tekemään uusia linjauksia lyhyelläkin varoitusajalla. Niin henkilökunnan kuin asiakkaiden terveys on meille ensi sijaisen tärkeää. Lisäksi tärkeää on pitää Vaatepuun pyörät pyörimässä. Äkillinen uusi tilanne on tuonut haasteita, mutta se on avannut myös mahdollisuuksia.

 

POIKKEUSAIKA 13.5.2020
Suomen hallitus linjasi ma 16.3.2020 erilaisia toimenpiteitä ja suosituksia, joiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta. Hallituksen linjan mukaisesti suosittelemme vaatelainaamo Vaatepuun jäseniä välttämään toimitiloissamme asiointia ja pitämään tällä hetkellä lainassa olevat tuotteet 13.5. asti (vko 20).

Jos sinulla on kuitenkin tarve vaihtaa lainavaatteet tässä välissä, se on mahdollista. Ota yhteyttä lähitoimipisteesi sähköpostiin niin sovitaan yhdessä miten menetellään. Henkilökunta pyritään pitämään viimeiseen asti töissä normaalityövuorojen mukaisesti. Henkilökunnan pääasiallisiin tehtäviin kuuluu kuitenkin tällä hetkellä palvella teitä sähköisesti, vastata tiedusteluihin, luoda inspiroivaa sisältöä verkkoon, markkinoida ja myydä sähköisiä lahjakortteja lainaamoon sekä varaston tuotteita, tarvittaessa postitella sekä ennen kaikkea viimeistellä Vaatepuun kehityksessä jo vuoden ollut verkkojärjestelmän käyttöönotto!

 

HYVIÄ UUTISIA!
Rakenteilla olevan järjestelmän avulla asiakkailla tulee olemaan mahdollisuus selata ja reaaliaikaisesti seurata vaatelainaamon (jatkuvasti laajenevaa, tällä hetkellä jo) n. 5000 tuotteen tietokantaa ja valikoiman toimipistekohtaista saatavuutta. Järjestelmän kautta jäsenet voivat selata myös omaa lainaushistoriaa ja tehdä maksua vastaan varauksia ja toimituspyyntöjä omaan Vaatepuun lähitoimipisteeseen – vähän niin kuin kunnallisessa kirjastoverkossa! Tämä on todella iso, toivottu ja odotettu kehitysaskel Vaatepuun toiminnassa ja jatkokehitysmahdollisuudet tästä on rajattomat. Olemme todella innoissamme!

Järjestelmä on rakentunut rauhalliseen tahtiin pienten resurssiemme rajoissa. Nyt kuitenkin tajusimme, että koronan aiheuttama yllättävä tilanne avasi meille maalisuoran järjestelmän käyttöön ottoon. Meillä on nyt aikataulutettu suunnitelma viimeisten tietojen syöttämiseen järjestelmään, henkilökunnan kouluttamiseen ja järjestelmän käyttöönoton harjoittelemiseen. Tavoitteena on, että järjestelmän avulla saamme räjähtävän jatkon heti koronan jälkeiseen aikaan.

 

NÄIN VOIT TUKEA MEITÄ!
Seuraavat kuukaudet tulevat olemaan haastavaa aikaa kaikille yrityksille. Erityisesti meidänlaiset pienet yritykset on erityisen herkkiä tulovirtojen katkeamisen edessä. Valmistelemme Mesenaatti-palvelun kautta joukkorahoituskampanjaa, missä tarjoamme vastikkeena mesenaateille jäsenyyksiä, lahjakortteja ja erilaisia palveluita Vaatepuuhun. Olisi hienoa jos voisitte jakaa julkaistua kampanjaa eteenpäin verkostoissanne kun sen aika tulee. Meiltä voi myös ostaa Järvenpään ja Helsingin toimipisteiden myymäläosaston tuotteita postitettuna. Myymälän tuotteita esitellään erityisesti @vaatepuumarket instassa.

Jos jäsenyytesi päättymässä lähiaikoina ja olet ollut tyytyväinen palveluumme, toivomme tietenkin, että jatkat jäsenyyttä sitä katkaisematta. Siksi lupaamme kaksi extrakuukautta kaupan päälle kaikille nykyisille jäsenillemme, jotka lunastavat seuraavan uuden puolen vuoden jäsenyydenkautensa 16.3.-31.4.2020 välisenä aikana (eli hyvitys korona-ajasta). Tarjouksen arvo on jäsenyydestä riippuen peräti 50-93€. Voit lunastaa tietenkin tällä tarjouksella jo nyt seuraavan jäsenyyskautesi muutenkin, vaikka jäsenyytesi olisi katkolla vasta vaikka syksyllä! Laita sähköpostia: soile-maria.linnemaki@vaatepuu.fi. niin saat vastauksena sähköpostiisi maksutiedot ja kuittauksen jäsenyyden jatkosta.

Kiitos sinulle! Tsemppiä kovasti kaikille! En epäile hetkeäkään, ettei tästä yhdessä selvittäisi – kesällä ollaan entistä vahvempia!

Terkuin,
Soile-Maria ja koko vaatepuutarhuritiimi

Lue myös

Mitä Vaatepuun uudistuminen tarkoittaa?

Mitä Vaatepuun uudistuminen tarkoittaa?

Olemme julkaisseet uuden hinnoittelumallin! - tästä artikkelista voit lukea mitä se tarkoittaa käytännössä Olet ehkä huomannut, että olemme selkiyttäneet hinnoitteluamme. Olemme saaneet palautetta siitä, että nykyinen...

lue lisää
Stylistin apua lainavaatevalintoihin?

Stylistin apua lainavaatevalintoihin?

Stylisti vierailee Vaatepuun Helsingin, Turun ja Järvenpään toimipisteissä Varaa aika stylisti Anna-Leena Hakulille Tarjoamme Vaatepuun kuukausijäsenille sekä muille hengessä mukana oleville mahdollisuutta saada matalan kynnyksen stylistiapua paikan päällä...

lue lisää