Kun Vaatepuu osti Luottovaatteen

31 / 8 / 2017

Tampereella toimiva vaatelainaamo Luottovaate on 1.9.2017 alkaen osa Vaatepuun yritystoimintaa. Käytännössä omistajavaihdos ei tuo välittömiä muutoksia toimipisteiden toimintaan, eli aukioloajat ja toimipisteet sekä työntekijät pysyvät samoina jatkossakin Tampereella, Turussa sekä Järvenpäässä. Ainakin toistaiseksi myös Luottovaatteen nettisivut ja some-kanavat jne. pyörivät Luottovaatteen nimellä.

Suurin asia, missä kauppa tulee nopealla aikataululla näkymään, on yhteisen tuotevalikoiman laajeneminen ja sen suurempi vaihtuvuus kaikissa kolmessa eri toimipisteessä.

Kotimaisista designvaatteista ja –asusteista sekä vintagesta koostuva kokoelma kasvoi kaupan myötä n. 2000 tuotteen kokoiseksi ja mukaan Luottovaatteen kautta Vaatepuun alle tuli kuusitoista uutta kotimaista brändiä entisen 76 rinnalle:

Alina Piu
Poutapukimo
MOIMOI
Asmi
HienoStella
Lulle
LumiWAU
Planet Planet
Sopiva
Suca Shoes
Vanha Narttu
Katriina Nuutinen
Store of Hope
MEA
N.M.O. design
Emmalotta design

Suunnittelijat ovat suhtautuneet muutokseen todella myönteisesti, sillä näkyvyyttä samoilla tuotteilla tulee nyt laajalti kolmen kunnan vaikutuspiirin alueella. Vaatepuu edustaa tällä hetkellä yli 90 kotimaista vaate- ja asustebrändiä, jotka kaikki löytyvät listattuna täältä.

Olen todella kiitollinen minulle tarjotusta mahdollisuudesta ja olen äärimmäisen innoissani, mutta tietenkin nöyränä astumassa Roosan suuriin saappaisiin. Luottovaatteesta aion napata parhaat käytännöt Järvenpäähän ja Turkuun ja tuoda näistä parhaat käytännöt Tampereelle. Kolmen toimipisteen yhteisvolyymi tulee olemaan aivan ennen näkemätön monista eri näkökulmista, eikä ainakaan vähiten juuri upeasta yhteisestä tuotevalikoimasta. Olen pian neljä vuotta kehittänyt Vaatepuun konseptia ja nyt alan saavuttamaan erästä välietappia. Minulla on paljon ideoita ja ajatuksia lainaamotoiminnan kehittämiseksi. Ideoita ja palautetta otan aina vastaan lämmöllä.

Mukavaa syksyä kaikille! Iloa ja paloa jännittävistä lainavaatteista!

Terkuin,
Soile-Maria

s-m_web-9

Lue myös

Kuka sinua palvelee Tampereen Vaatepuussa

  Hei kaikki! Olen stylisti ja meikkaaja Anna-Kaisa Tenhunen ja työskentelen Tampereen Vaatepuussa. Soile-Maria pyysi minua kertomaan hieman itsestäni ja jakamaan ajatuksiani vaatelainaamossa työskentelystä. Työskentelin aiemmin hoitoalalla, mutta joitain vuosia...

lue lisää

Irtisanoutuminen unelmaduunista

Itkin tänään silmäni pois päästä. Kävin pitkäaikaisen työnantajani syyskokouksessa kiittämässä työkavereita, hallitusta ja jäsenistöä kaikista kohtaamisista ja opeista mitä olen vuosien saatossa sitä kautta saanut. Samalla irtisanouduin unelmatyöstäni. Olen aina ollut...

lue lisää