fbpx

Miksi Vaatepuu avaa Järvenpään lainaamon yhteyteen myymälän ja second hand –kauppapaikan?

12 / 7 / 2019

Lainaaminen opettaa ja tarjoaa vaihtelua

 

Vaatepuun missio on tarjota vastuullisia pukeutumisratkaisuja kaikkiin tarpeisiin. Vaatteiden lainaaminen on erinomainen keino saada vaihtelua omaan arkeen, pukeutua erityistilaisuuksiin tavanomaisesta tyylistä poiketen ja ehkä näyttävämmin, päivittää omaa tyyliä ilman hutiostospelkoa, tutustua uusiin vaate- ja asustemerkkeihin ja esim. niiden mitotuksiin tai erilaisten materiaalien ominaisuuksiin. Testata siis miten ne käytännössä toimii omassa käytössä.

Lainaamon jäsenyys mahdollistaa erilaisten yhdistelmien, värien, muotojen ja materiaalien kokeilemisen kestävällä periaatteella sekä tarjoaa inspiraatiota ja tukea yhteisöltä. Kukaan ei voi sanoa miten kenenkin pitäisi pukeutua, mitkä vaatteet on kenenkin ”must have”, siksi kannustamme kokeilemaan ja tekemään oivallukset itse.

Rohkea kokeilu auttaa ymmärtämään omia pukeutumistarpeita: mitä minun kannattaa omistaa ja mitä minun kannattaa lainata? Mitkä on juuri minun elämäntilanteeseen ja tyyliin sopivat oman vaatekaapin kulmakivet, ne aarteet, mitä haluan käyttää jatkuvasti. Mitkä on taas niitä vaatteita, mitä haluan käyttää ehkä vain kerran tai pari.

 

Myymälästä oman vaatekaapin kulmakivet

Vaatepuu tarjoaa jatkossa mahdollisuuden ostaa suoraan samasta paikasta myös näitä oman vaatekaapin kulmakiviä. Järvenpään myymälän tuotteet tulee lainaamostakin tutuilta merkeiltä. Myymälän perusvalikoimassa tulee aina olemaan kattavan koruvalikoiman lisäksi perusvaatteita, kuten sukkia, hattuja, sukkiksia, leggareita ja t-paitoja, minkä lisäksi tilaamme pieniä eriä asiakkaiden toiveiden mukaisesti laukkuja, mekkoja, housuja, takkeja ja muita vaatteita. Myymättömät vaatteet siirrämme aika ajoin vaatelainaamoon asiakkaiden yhteiskäyttöön, jolloin saamme myymälään mielenkiintoista vaihtelua ilman suuria ale-kampanjoita. Lainaamossa vaatteet kiertää viidessä eri toimipisteessä ympäri Suomen.

 

 

Second hand –kauppapaikan kautta käytetyille vaatteille uusi elämä

Kun vaate on kiertänyt lainaamojen asiakkaiden yhteiskäytössä tarpeeksi, etsitään sille uusi koti Vaatepuun oman second hand –kauppapaikan kautta. Sen lisäksi kauppapaikan tarkoituksena on edistää asiakkaiden komeroissa tarpeettomana olevien vaatteiden kiertoon saamista, sillä vastuullisin vaate on aina käytössä oleva vaate. Korostamme, että kun jo hankintoja tehdessä panostaa laatuun ja ajattomuuteen, tuotteen jälleenmyyntiarvokin säilyy hyvänä. Esimerkiksi kotimaisissa vaatteissa säilyy arvo hyvin, mutta kauppapaikkaan voi tuoda myyntiin ihan minkä merkkisiä vaatteita vaan, joko muutama helmi kerralla tai sitten isompi erä. Second hand –kauppapaikan valikoimiin tulee siis jatkuvasti uutta eri kanavia pitkin, mm. haluttuja kotimaisia merkkituotteita muiden aarteiden lisäksi.

 

 

Kiinnostunut tulemaan ostoksille tai tuomaan myyntiin omia vaatteita ja asusteita?

Järvenpään Vaatepuun lainaamo-myymälä-kauppapaikka avautuu torstaina 1.8.2019 ja on avoinna aina tiistaina perjantaihin klo 10-18 sekä lauantaisin klo 10-14 uudessa osoitteessa Rantakatu 3. Virallisia avajaisia vietetään lauantaina 10.8. klo 10-14.

Haluatko tuoda vaatteita ja asusteita meille myyntiin? Lisätietoa Järvenpään Vaatepuun kauppapaikasta täältä.

 

Lue myös

Pop upin viimeisen viikon ohjelma

Pop upin viimeisen viikon ohjelma

Torstaina 7.9 klo 17-19 järjestetään non-stop -meiningillä syyskranssipaja hyödyntäen kuiva- ja luonnonkukkia sekä sidonnasta jääneitä ylijäämä kukkia. Kranssin hinta on 15€ ja sen ohjaa naapurikukkakaupan To you - flowers and moren ihana yrittäjä Marianne. Pajaan ei...

lue lisää
Ninyes x Vaatepuu – kierrätä vaatteet ja saa etuja

Ninyes x Vaatepuu – kierrätä vaatteet ja saa etuja

Tästä jos jostain olemme innoissamme. Kuulemme usein, ettei Vaatepuun kuukausijäsenyys ole ajankohtainen, ennen kuin oma vaatekaappi on saatu perattua kuntoon liiasta vaatemäärästä. Tämän takia me Vaatepuussa haluamme vauhdittaa vähälle käytölle jääneiden vaatteiden...

lue lisää
Tulossa pop up: Luvassa mm. lainavalikoiman poistomyyntiä

Tulossa pop up: Luvassa mm. lainavalikoiman poistomyyntiä

Lainaamovalikoiman poistomyyntiJärjestämme Kepeyttä arkeen -teemalla Vaatepuun vaatelainaamon poistomyyntitempauksen Järvenpään Prismakeskuksessa (ent. eläinkaupantila 195m2) 28.8.-10.9.23 (2vko). Meille on tullut paljon toiveita kaikista toimipisteistämme valikoiman...

lue lisää