Järvenpään Vaatepuun second hand -market
– tuo meille myyntiin tarpeettomat vaatteesi, joista voit aidosti ajatella, että ne ovat löytöjä toiselle

 

Lue täältä, miksi Järvenpään vaatelainaamon rinnalle avataan myymälä ja second hand -kauppapaikka.

 

Meille voi kuka tahansa tuoda myyntiin
1) naisten, miesten ja lasten vaatteita ja asusteita (kengät, korut, laukut jne)
2) tuotteiden on hyvä olla ajankohtaisia sekä
3) hyväkuntoisia, mutta jos tuotteissa on vikoja (tahroja, reikiä), niistä tietenkin mainitaan tuote-/hintalapussa – uudella omistajalla voi olla hyvinkin taitoja saada vaate taas kuntoon!
4) meillä myydään vain tuotteita, jotka myyjä ajattelee olevan aarteita seuraavalle käyttäjälle, ei siis mitä tahansa tarpeetonta

Tasokkaan valikoiman ylläpitämiseksi vaatepuutarhurit käyvät läpi myyntivalikoimaa päivittäin ja poistavat tuotteet, mitkä ei täytä marketin laatukriteereitä. Jos yhtään epäröit omien myyntituotteittesi sopivuutta valikoimaamme, varmistathan asian vaatepuutarhureilta ennen myyntiin asettamista.

Pääasia meistä on, että laatuvaatteet kiertää sen sijaan, että olisi tarpeettomana komeroissa. Meistä vastuullisin vaate on aina käytössä oleva vaate. Kun jo hankintoja tehdessä panostaa laatuun ja ajattomuuteen, tuotteen edelleenmyyntiarvokin säilyy hyvänä pitkään. Esimerkiksi kotimaisissa vaatteissa säilyy arvo hyvin, mutta kauppapaikassa etsitään uusia koteja ihan kaiken merkkisille vaatteille.

 

Hinnasto:
Voit tuoda meille myyntiin muutaman aarteen silloin tällöin tai kerätä useampia kerralla. Kauppapaikkamaksu maksetaan heti paikanpäällä kun tuot tuotteet meille:
1-5 tuotetta 10€
6-10 tuotetta 15€
11-25 tuotetta 25€
Jos haluat tuoda myyntiin enemmän kuin 25 tuotetta, kysythän hintaa erikseen.

Myyntiaika aina KAKSI viikkoa (esim. perjataista perjantaihin tai tiistaista tiistaihin)
Lisäksi veloitamme 10% provision toteutuneesta myynnistä -> se saa meihin entistä enemmän potkua edistää sinunkin myyntiäsi <3 Myyntitulot tilitämme sinulle noutaessasi myymättömät tuotteet käteisenä tai sovitun ajan sisällä pankkitilillesi.

 

Esim. 1
Maaret tuo myyntiin 10 tuotetta kahdeksi viikoksi, joista kaupaksi menee puolet:
– Merkkikorkkarit 50€
– Nahkalaukku 25€
– Juhlamekko 15€
– Lasten toppahaalari 40€
– Lasten villainen aluspuku 10€
YHT. 140€

Myyntipaikka 15€ + provisio 14€ Vaatepuulle. Maaret saa 111€.

 

Esim. 2
Anni tuo myyntiin 40 tuotetta kahdeksi viikoksi, joista kaupaksi menee puolet:
– 5kpl kotimaisen brändin mekkoa a´40€ yht. 200€
– 5kpl muuta mekkoa a´8€ yht 40€
– 3kpl lasten mekkoa a´5€ yht. 15€
– nahkanilkkurit 10€
– lenkkarit 10€
– 5 paria kotimaisia puukorviksia a´5€ yht. 25€
YHT. 300€

Kauppapaikka 40€ + provisio 30€. Anni saa 230€.

 

Laadukas vaihtuva valikoima sekä aktiivinen asiakaspalvelu

Second hand –marketin kautta myös vaatelainaamossamme palvelleille vaatteille etsitään uusia koteja. Valikoimiin tulee siis jatkuvasti uutta eri kanavia pitkin, mm. haluttuja kotimaisia merkkituotteita muiden aarteiden lisäksi. Vaatepuun second hand -marketissa vaatteet järjestetään luokittain niin, että esimerkiksi aikuisten mekot on samassa rekissä ja lasten ulkovaatteet samassa rekissä. Vaatepuutarhurit, eli Vaatepuun henkilökunta, pitävät huolen marketin siisteydestä ja järjestyksestä, myynnistä ja markkinoinnista. Haluatko vinkkejä myytäviksi saapuneista aarteista? Seuraa meitä Instagramissa: @VaatepuuMarket

Tätä kautta saat myös suuntaa omaan hinnoitteluun ja myyntituotteiden valitsemiseen, mikä myyminen kiinnostaa.

 

Oletko kiinnostunut kauppapaikasta?

Meille voi soittaa Järvenpään Vaatepuuhun sen aukioloaikana, tekstata tai laittaa Whatsappia p. 040 706 0816
tai
meilata: jarvenpaa@vaatepuu.fi
tai
tulla käymään osoitteessa Rantakatu 3.

Lähetämme sinulle sähköpostilla myyjän infon sekä itse tulostettavat hinta-/tuotelaput. Hinta- ja tuotelappuja voi myös ostaa paikanpäältä halutessa. Hinnoitteluapua saa myös maksua vastaan. Mikäli olet tuomassa isomman erän vaatteita myyntiin, varmistathan, että marketissa on tilaa.

PS. Jos haluat edistää omien tuotteittesi myyntiä, ota hyvät kuvat niistä ja lataa Instagramiin omalle tilillesi ja tägää meidät kuvaan @vaatepuumarket -> repostaamme kuvasi omalle tilillemme, mitä aarteita metsästävät asiakkaamme seuraavat aktiivisesti. Kuvan sommitteluun voi ottaa mallia tilillä jo julkaistuista kuvista.