Järvenpään Vaatepuun second hand -market
– tuo meille myyntiin tarpeettomat vaatteesi, joista ajattelet, että ne ovat todellisia aarteita toiselle

 

Lue täältä, miksi Järvenpään vaatelainaamon rinnalle avattiin myymälä ja second hand -kauppapaikka.

 

Meille voi kuka tahansa tuoda myyntiin
1) naisten, miesten ja lasten vaatteita ja asusteita (kengät, korut, laukut jne)
2) tuotteiden on hyvä olla ajankohtaisia sekä
3) hyväkuntoisia, mutta jos tuotteissa on vikoja (tahroja, reikiä), niistä tietenkin täytyy mainita tuote-/hintalapussa – uudella omistajalla voi olla hyvinkin taitoja saada vaate taas kuntoon!
4) meillä myydään vain tuotteita, jotka myyjä ajattelee olevan aarteita seuraavalle käyttäjälle, ei siis mitä tahansa tarpeetonta.

Tasokkaan valikoiman ylläpitämiseksi vaatepuutarhurit käyvät läpi kaikki myyntiin tulevat tuotteet. Myyntivalikoimaa haravoidaan myös päivittäin ja poistetaan tuotteet, mitkä ei täytä marketin laatukriteereitä. Jos yhtään epäröit omien myyntituotteittesi sopivuutta valikoimaamme, varmistathan asian vaatepuutarhureilta ennen myyntiin asettamista.

Pääasia on, että laatuvaatteet kiertää sen sijaan, että olisi tarpeettomana komeroissa. Vastuullisin vaate on aina käytössä oleva vaate. Kun jo hankintoja tehdessä panostaa laatuun ja ajattomuuteen, tuotteen edelleenmyyntiarvokin säilyy hyvänä pitkään. Esimerkiksi kotimaisissa vaatteissa säilyy arvo hyvin, mutta kauppapaikassa etsitään uusia koteja ihan kaiken merkkisille vaatteille.

 

Hinnasto:
Voit tuoda meille myyntiin muutaman aarteen silloin tällöin tai kerätä useampia kerralla. Kauppapaikkamaksu maksetaan heti paikanpäällä kun tuot tuotteet meille:

1-5 tuotetta 10€
6-10 tuotetta 15€
11-15 tuotetta 20€
16-20 tuotetta 25€

Jos sinulla on vaatekaapin todellisia aarteita myytäväksi enemmän kuin 20 kappaletta, kysythän hintaa erikseen.

Myyntiaika aina KAKSI viikkoa (esim. perjataista perjantaihin tai tiistaista tiistaihin)
Lisäksi veloitamme 10% provision toteutuneesta myynnistä -> se saa meihin entistä enemmän potkua edistää sinunkin myyntiäsi <3 Myyntitulot tilitämme sinulle noutaessasi myymättömät tuotteet käteisenä tai sovitun ajan sisällä pankkitilillesi.

 

Esim. 1
Maaret tuo myyntiin 5 tuotetta kahdeksi viikoksi, joista kaupaksi menee kaksi:
– Merkkikorkkarit 120€
– Nahkalaukku 25€
YHT. 145€

Myyntipaikka 10€ + provisio 14,50€ Vaatepuulle. Maaret saa 120,50€.

 

Esim. 2
Anni tuo myyntiin 20 tuotetta kahdeksi viikoksi, joista kaupaksi menee puolet:
– 3kpl kotimaisen brändin mekkoa a´40€ yht. 120€
– 3kpl lasten paitoja a´5€ yht. 15€
– nahkanilkkurit 10€
– lenkkarit 10€
– 2 paria kotimaisia puukorviksia a´5€ yht. 10€
YHT. 165€

Kauppapaikka 25€ + provisio 16,50€. Anni saa 123,50€.

 

Laadukas vaihtuva valikoima sekä aktiivinen asiakaspalvelu

Second hand –marketin kautta myös vaatelainaamossamme palvelleille vaatteille etsitään uusia koteja. Valikoimiin tulee siis jatkuvasti uutta eri kanavia pitkin, mm. haluttuja kotimaisia merkkituotteita muiden aarteiden lisäksi. Vaatepuun second hand -marketissa vaatteet järjestetään luokittain niin, että esimerkiksi aikuisten mekot on samassa rekissä ja lasten ulkovaatteet samassa rekissä. Vaatepuutarhurit, eli Vaatepuun henkilökunta, pitävät huolen marketin siisteydestä ja järjestyksestä, myynnistä ja markkinoinnista. Haluatko vinkkejä myytäviksi saapuneista aarteista? Seuraa meitä Instagramissa: @VaatepuuMarket

Tätä kautta saat myös suuntaa omaan hinnoitteluun ja myyntituotteiden valitsemiseen, mikäli olet kiinnostunut myymisestä.

 

Oletko kiinnostunut kauppapaikasta?

Meille voi soittaa Järvenpään Vaatepuuhun sen aukioloaikana, tekstata tai laittaa Whatsappia p. 040 706 0816
tai
meilata: jarvenpaa@vaatepuu.fi
tai
tulla käymään osoitteessa Rantakatu 3.

Lähetämme sinulle sähköpostilla myyjän infon sekä itse tulostettavat hinta-/tuotelaput. Hinta- ja tuotelappuja voi myös ostaa paikanpäältä halutessa.

Hinnoitteluapua saa myös maksua vastaan. Mikäli olet tuomassa isomman erän vaatteita myyntiin, varmistathan, että marketissa on tilaa.

PS. Jos haluat edistää omien tuotteittesi myyntiä, ota hyvät kuvat niistä ja lataa Instagramiin omalle tilillesi ja tägää meidät kuvaan @vaatepuumarket -> repostaamme kuvasi omalle tilillemme, mitä aarteita metsästävät asiakkaamme seuraavat aktiivisesti. Kuvan sommitteluun voi ottaa mallia tilillä jo julkaistuista kuvista.