fbpx

Kaksi jäsenyyttä yhden hinnalla! Nyt jäseneksi!

12 / 10 / 2020

Nyt on aika tulla vaatelainaamon jäseneksi! Kaksi yhden hinnalla -tarjous on voimassa vain verkkokaupassamme. Tuplajäsenyyksiä myydään vain rajoitettu määrä – toimi siis heti!

 

Verkkokauppa

Ai miten meillä menee? Kiitos kysymästä, ihan hyvin menee! Henkilökunta on pysynyt terveenä ja toimipisteiden ovet saatu pidettyä auki ihanille asiakkaillemme, joista suurin osa on myös pysynyt terveenä. Rauhallisen kevään ja kesän aikana saimme koodattua ja kuvattua meidän yli 4000 tuotetta ja laitettua verkkoon ja viime viikolla meidän jokaisessa toimipisteessä aloitettiin urakka, missä verkkoon määritellään jokaiselle tuotteelle myös sijainti/saatavuus.

Ideana on se, että te asiakkaat voitte jatkossa reaaliaikaisesti seurata missä suosikkituotteenne menee, katsoa mitä kaikkia vaatteita meillä on suosikkibrändiltäsi ja selata kotona esimerkiksi ennen lainaamokäyntiä, mitä omassa lähitoimipisteessäsi on vapaana. Lisäksi voitte tehdä nyt verkossa vapaana oleville tuotteille varauksia (10€) sekä tilata varaukset omaan lähitoimipisteeseen, mikäli tuotteen sen hetkinen sijainti on liian kaukana (varaus+toimitus 15€).

Koko verkkoprojekti on täysin keskeneräinen, mutta toivottavasti kaikille ”Ei saatavilla” -statuksella oleville tuotteille saadaan kuluvalla viikolla määriteltyä sijainti tai ”lainassa asiakkaalla” -status. Sen jälkeen siistimme kauppaa kirjoitusvirheiltä ja muokataan asetuksia ja hakuja niin, että asiakas löytää sieltä helposti tarvitsemansa. Esimerkiksi kaikille tuotteille ei olla vielä määritelty kategoriaa, minkä takia esim. Mekot-kategorian alta löytyy vasta alle sata tuotetta, vaikka mekkoja meillä on aseita satoja valikoimissa. Mutta homma edistyy!

 

Kaksi yhden hinnalla -tarjous

Koronan Suomeen rantautumisesta on nyt puoli vuotta. Maaliskuussa Vaatepuun ovet oli vielä puoleen väliin asti normaalisti auki, mutta koko huhtikuun ovet pysyi kiinni. Huhtikuussa emme siis myyneet puolen vuoden jäsenyyksiä, mikä näkyy siinä, että nyt 6kk jälkeenpäin lokakuussa, päättyviä uusittavia jäsenyyksiä ei juuri ole ja marraskuukin tulee olemaan vajaa. Tarvitsemme siis todella kipeästi juuri nyt uusia jäseniä, ja sen takia teimme verkkokauppaamme ennen näkemättömän hyvän tarjouksen, jollaista emme ole koskaan aiemmin tehneet.

Jos siis vanhana jäsenenä olet ajatellut joskus palata jäseneksi, tai meitä seuranneena miettinyt, että sitten joskus kokeilet jäsenyyttä, suosittelemme tekemään sen nyt! Kannustimena tarjoamme ystävällesi kaupan päälle saman suuruisen 6kk jäsenyyden, minkä hankit itsellesi meidän verkkokaupan kautta. Toki voitte jakaa kulut myös puoliksi, jolloin saatte molemmat jäsenyytenne puoleen hintaan!

Tarjouksella hankitut jäsenyydet tulee aloittaa viikon sisällä ostohetkestä. Se tapahtuu menemällä meidän liikkeeseen paikan päälle sähköpostilla saadun paluuviestin kanssa. Pääsette ystäväsi kanssa lainaaman heti ihania vaatteita arjen ja juhlan piristykseksi. Mikäli ette pääse yhtä matkaa tulemaan tai ystäväsi asuu esimerkiksi eri kaupungissa, kerro meille minkä niminen ystäväsi on lunastamassa kaupanpäälle tulleen jäsenyyden, niin osaamme kohdentaa sen oikeaan henkilöön.

Kyllä tämä kuulkaas nyt tästä! Ystäväni sanoin: ”Kyllä sä jotain keksit”! Meillä on Vaatepuussa isoja tulevaisuuden suunnitelmia ja vahva luotto tulevaan, kunhan vaan päästään tästä tämän syksyn yli ja saadaan tuo verkkopuoli rullaamaan. Kerro meille mitä sinä odota tulevaisuuden Vaatepuulta? Miltä verkkokauppa/lainaamon alkumme vaikuttaa?

Vinkkaa tarjouksesta ystävillesi! Tuplajäsenyyden pääsee lunastamaan tästä.

Iloa syksyyn!
T. Soile-Maria

Lue myös

Muuttoja ja muutoksia syyskuussa 2022

Muuttoja ja muutoksia syyskuussa 2022

Vaatepuu Helsinki ja Järvenpää muuttaa kauppakeskuksiin     Arvomaailmamme on ollut viime vuodet myllerryksessä. Arjen valintoja ohjaa entistä vahvemmin vastuullisuus. Uusien kertakäyttöisten vaatteiden ostaminen ei enää kiinnosta, vaan kestävämmät...

lue lisää
Tarjous: Kaksi jäsenyyttä yhden hinnalla

Tarjous: Kaksi jäsenyyttä yhden hinnalla

Ystävänpäivän kunniaksi verkkokaupastamme on mahdollista lunastaa kaksi jäsenyyttä yhden hinnalla 14.2.-20.2.2022 välisen ajan! Kenen ystäväsi kanssa haluaisit viettää enemmän aikaa tulevan kevään ja kesän aikana?   Ideoita yhteisen vaatekaapin jakamiseen...

lue lisää