fbpx

Toivottu uudistus vaatelainaamon jäsenyyksiin!

7 / 8 / 2020

Räätälöityjä ratkaisuja elämän eri tilanteisiin! Vaatelainaamo Vaatepuun jäsenenä on jo pitkään voinut valita eri kokoisen jäsenyyden kulloistenkin pukeutumistarpeiden ja fiilisten mukaan.

Mini jäsenyys (100p) palvelee hyvin rentoja arkivaatteita lainaavia, perusjäsenyys (150p) yhden siistimmän (työ-/edustus-/kyläily-/illanvietto-)asun kerrallaan lainaavia, iso jäsenyys (200p) taas heitä, jotka haluavat lainata parikin asukokonaisuutta samalla kertaa, tai jotka ovat mieltyneet arvokkaisiin materiaaleihin, kuten kasmirvillaan ja silkkiin.

Syksyn uutuutena tarjoamme tuoteperheessä jo hetken testissä olleet LUX-jäsenyydet (600p, 800p ja 1000p), jotka mahdollistavat jo useiden asukokonaisuuksien lainaamisen samalla kertaa, vaikka kokonaisen kuukauden tarpeisiin!

Monet etsivät minimalismista rauhaa sydämeen ja selkeyttä arkeen ja ympäriltä karsitaan ylimääräisiä asioita materiaalista lähtien. Asuinneliöt ovat kaupungeissa kalliita valtavien määrien tavaroiden ja vaatteiden säilyttämiseen ja tarpeettomien tavaroiden ja vaatteiden kiertoon laittaminen ja harkitut ostopäätökset on myös merkittävä ympäristöteko. Kuinka paljon sitä oikeastaan tarvitseekaan omistaa? Tavaroita? Vaatteita? Näitä asioita on hyvä välillä pohtia. Voisiko tavaroita ja vaatteita lainata tarpeen mukaan ystäviltä, vuokraamoista ja lainaamoista?

Syksyn 2020 isoin ja hyvin toivottu uudistus onkin se, että jatkossa vaatelainaamo Vaatepuun jäsenenä saa itse määritellä lainavaatteiden vaihtosyklin! Aiemmin ainoana vaihtoehtona ollut 1-2 viikon vaihtoväli palvelee hyvin vaatelainaamon lähellä asuvia tai töissä käyviä, mutta nyt vaihtoväliksi voi määritellä myös 2-3 viikkoa, 3-4 viikkoa ja jopa 4-5 viikkoa, mikä tarkoittaa sitä, että vaatteita on järkevää lähteä lainaamaan, vaikka asuisi vähän pidemmälläkin!

Lux-jäsenyydellä ja 4-5 viikon vaihtovälillä omassa vaatekaapissa ei tarvitse olla enää juurikaan kuin perusvaatevalikoima, jos kerran kuukaudessa ottaa oman ajan ja tulee lainaamoon suunnittelemaan kuukauden jokaiseen päivään sopivat vaatteet, esimerkiksi ulkoilutakkia myöten. Kuinka usein sinulla on tarve käydä kaupungissa? Valitse vaihtosyklisi sen mukaan.

EDIT. Nykyisillä jäsenillä on voimassa normaali 1-2 viikon oletettu vaihtoväli ja se vahvistetaan tai päivitetään toiseen yhdessä vaatepuutarhurin kanssa seuraavalla asiointikerralla. Valittua vaihtosykliä ei voi muuttaa jäsenyyskauden aikana, paitsi lisämaksusta 20€.

Lue myös

Tampereen Vaatepuu etsii uusia vetäjiä!

Tampereen Vaatepuu etsii uusia vetäjiä!

Vaatepuun Tampereen vaatelainaamon toiminta siirtyi helmikuussa Miela Designroomin alle toiseen kerrokseen Hämeenkadun uusiin hulpeisiin tiloihin. Olimme yhteistyöstämme riemuissamme molemmin puolin; vaatelainaamo täydensi upeasti Mielan oman myymälän sekä Preloved...

lue lisää