Vaatelainaamo Vaatepuu Jyväskylään syksyllä 2019

1 / 5 / 2019

Jyväskylä saa oman vaatelainaamon, kun KOTO Designmarketin yrittäjät alkavat pyörittämään Vaatelainaamo Vaatepuun uuden pisteen toimintaa Jyväskylässä liikkeensä tiloissa syksyllä 2019.

Sanni ja Aino näyttää, mihin ikkunaan ilmestyy syksyllä vaatelainaamo Vaatepuun tarrat

KOTO Designmarketin yrittäjät, Sanni Oranen, Aino Pohjoisenmäki ja (äitiyslomalla oleva) Laura Simpanen, perustivat kotimaisten pienten brändien liikkeensä viime vuoden keväällä Jyväskylän keskustaan. Toiminnassa on alusta saakka ollut pohjana ekologiset ja eettiset arvot, jotka näkyvät liikkeen toiminnassa muun muassa tuotteiden laadun ja vaatehuollon tärkeyden korostamisena, sekä vaikkapa edustettavien yritysten taustojen selvittämisessä tarvittaessa langan alkuperään saakka. Nämä arvot ovat tuoneet liikkeen toimintaan mukaan myös käytettyjen vaatteiden myyntitapahtumat.

Kuitenkin tarve tuottaa myös palvelua, jossa vaatetta ei tarvitse ostaa omaksi, on kasvanut samalla kuin asiakkaiden ja yrittäjien huoli kuluttamisen vaikutuksesta maapallon tilaan. Näin KOTOn yrittäjät päätyivät ottamaan yhteyttä Vaatepuun Soile-Maria Linnemäkeen, jonka työtä vaatelainamopalvelun kehittämisen saralla naiset ovat seuranneet jo vuosia. Myös Linnemäki on seurannut ihaillen KOTO Designmarketin puuhanaisten monipuolista tekemistä, joten ei ollut ihmekään, että tämän innostavan kohtaamisen myötä tehtiin päätös yhteistyön aloittamisesta.

KOTO Designmarketin 1-vuotis syntymäpäiviä vietetään pe 3.5. – la 4.5. Perjantaina 4.5. Soile-Maria on juhlissa mukana ja kertoo mielellään kiinnostuneille Vaatepuun toiminnasta klo 15-17 välillä.

Lue myös

Kaksi jäsenyyttä yhden hinnalla! Nyt jäseneksi!

Kaksi jäsenyyttä yhden hinnalla! Nyt jäseneksi!

Nyt on aika tulla vaatelainaamon jäseneksi! Kaksi yhden hinnalla -tarjous on voimassa vain verkkokaupassamme. Tuplajäsenyyksiä myydään vain rajoitettu määrä – toimi siis heti!   Verkkokauppa Ai miten meillä menee? Kiitos kysymästä, ihan hyvin menee! Henkilökunta...

lue lisää
Toivottu uudistus vaatelainaamon jäsenyyksiin!

Toivottu uudistus vaatelainaamon jäsenyyksiin!

Räätälöityjä ratkaisuja elämän eri tilanteisiin! Vaatelainaamo Vaatepuun jäsenenä on jo pitkään voinut valita eri kokoisen jäsenyyden kulloistenkin pukeutumistarpeiden ja fiilisten mukaan. Mini jäsenyys (100p) palvelee hyvin rentoja arkivaatteita lainaavia,...

lue lisää