fbpx

Vaatelainaamo Vaatepuu Jyväskylään syksyllä 2019

1 / 5 / 2019

Jyväskylä saa oman vaatelainaamon, kun KOTO Designmarketin yrittäjät alkavat pyörittämään Vaatelainaamo Vaatepuun uuden pisteen toimintaa Jyväskylässä liikkeensä tiloissa syksyllä 2019.

Sanni ja Aino näyttää, mihin ikkunaan ilmestyy syksyllä vaatelainaamo Vaatepuun tarrat

KOTO Designmarketin yrittäjät, Sanni Oranen, Aino Pohjoisenmäki ja (äitiyslomalla oleva) Laura Simpanen, perustivat kotimaisten pienten brändien liikkeensä viime vuoden keväällä Jyväskylän keskustaan. Toiminnassa on alusta saakka ollut pohjana ekologiset ja eettiset arvot, jotka näkyvät liikkeen toiminnassa muun muassa tuotteiden laadun ja vaatehuollon tärkeyden korostamisena, sekä vaikkapa edustettavien yritysten taustojen selvittämisessä tarvittaessa langan alkuperään saakka. Nämä arvot ovat tuoneet liikkeen toimintaan mukaan myös käytettyjen vaatteiden myyntitapahtumat.

Kuitenkin tarve tuottaa myös palvelua, jossa vaatetta ei tarvitse ostaa omaksi, on kasvanut samalla kuin asiakkaiden ja yrittäjien huoli kuluttamisen vaikutuksesta maapallon tilaan. Näin KOTOn yrittäjät päätyivät ottamaan yhteyttä Vaatepuun Soile-Maria Linnemäkeen, jonka työtä vaatelainamopalvelun kehittämisen saralla naiset ovat seuranneet jo vuosia. Myös Linnemäki on seurannut ihaillen KOTO Designmarketin puuhanaisten monipuolista tekemistä, joten ei ollut ihmekään, että tämän innostavan kohtaamisen myötä tehtiin päätös yhteistyön aloittamisesta.

KOTO Designmarketin 1-vuotis syntymäpäiviä vietetään pe 3.5. – la 4.5. Perjantaina 4.5. Soile-Maria on juhlissa mukana ja kertoo mielellään kiinnostuneille Vaatepuun toiminnasta klo 15-17 välillä.

Lue myös

Tampereen Vaatepuu etsii uusia vetäjiä!

Tampereen Vaatepuu etsii uusia vetäjiä!

Vaatepuun Tampereen vaatelainaamon toiminta siirtyi helmikuussa Miela Designroomin alle toiseen kerrokseen Hämeenkadun uusiin hulpeisiin tiloihin. Olimme yhteistyöstämme riemuissamme molemmin puolin; vaatelainaamo täydensi upeasti Mielan oman myymälän sekä Preloved...

lue lisää