fbpx

Pop upin viimeisen viikon ohjelma

5 / 9 / 2023

Torstaina 7.9 klo 17-19 järjestetään non-stop -meiningillä syyskranssipaja hyödyntäen kuiva- ja luonnonkukkia sekä sidonnasta jääneitä ylijäämä kukkia. Kranssin hinta on 15€ ja sen ohjaa naapurikukkakaupan To you – flowers and moren ihana yrittäjä Marianne. Pajaan ei tarvitse ilmoittautua.

Pajaillessa on myös mahdollisuus kuunnella klo 17.30 alkaen Vaatepuun perustajan Soile-Marian vinkit toimivan oman vaatekaapin rakentamiseen ja etenkin siitä, miten täydentää omaa karderobia vaatteet palveluna -mallin hyödyntäen. Tämä voi olla kiinnostava etenkin uusille Vaatepuun kuukausijäsenyyttä pohtiville. Kuuntelemaan ja keskustelemaan voi tulla myös, vaikkei kranssipajaan osallistuisikaan.

Joogaa pop up -myymässä!

”Joogaa voi harrastaa, elää, hengittää. Sen ääreen voi kokoontua ja löytää oman yhteisön, sielun siskot ja veljet. Se voi toimia työkaluna kohti parempaa fyysistä olotilaa ja mielenrauhaa. Jooga on juuri sitä miten sinä sen siinä hetkessä koet. Ei ole joogaa notkeille ja elastisille, on joogaa meille kaikille. Opetan joogaa tämän filosofian mukaan.”

Tervetuloa joogaamaan yhdessä keskelle meidän ihanatunnelmaista ja värikästä myymälää pop upin päätöspäivänä sunnuntaina 10.9. klo 9-10 ennen ovien virallista avaamista!

”Olen Vaatepuun suurin fani ja ylpeä jäsen. Tämä on minun tapani tuoda oma osuuteni meidän upeaan yhteisöön. Nähdään matolla! Ota oma matto mukaan!” -Mari Granströn @marici_yoga

Olen valmistunut Villa Mandalan RYT200-joogaopettajakoulutuksesta maaliskussa 2019 ja joogaterapeutiksi Villa Mandalasta 2021. Jooga on ollut iso ja tärkeä osa elämääni jo vuosikymmeniä ja koenkin joogan itselleni tavaksi olla ja elää ja hahmottaa ympärillä olevaa maailmaa. Asanaharjoituksessa anatomia ja linjaukset ovat lähellä sydäntäni ja on upeaa miten jokaiselle meistä löytyy ihan jokaisesta asanasta juurikin se omalle keholle sopiva muoto.

Ps. Joogan jälkeen joogan osallistuneet saavat 10% lisäalen Vaatepuun poistotuotteista!

Mikä pop up -kauppa?

Vaatepuu järjestää erilaisia pop up -tempauksia. Kepeyttä arkeen -teemaisessa pop up myymälässä Järvenpään Prismakeskuksessa (28.8.-10.9.23) myydään vaatelainaamon valikoimaa, jotta saamme uudistettua sitä asiakaspalautteiden mukaisesti. Lisäksi myymälässä on yksityisten second hand -osasto, sekä kiertotalousalan yritysten tuotteita Helsingin Vaatepuun yhteistyökumppaneiden yhteismyymälästä sekä muuta kestävää designia ja taidetta ja herkkuja.

Järvenpään Prisman osoite on Rantakatu 5, 04400 Järvenpää. Pop up myymälä on auki vielä tämän viikon, ma-pe klo 12-20 sekä la-su klo 10-16.

Lue myös

Helsingin Vaatepuu avataan uusissa omissa tiloissa 1.2.24

Helsingin Vaatepuu avataan uusissa omissa tiloissa 1.2.24

HELSINGIN VAATEPUU AVAA OVET UUDESSA OMASSA TILASSA Terveiset Helsingin Vaatepuulta! Avaamme uuden upean liikkeemme torstaina 1.2. Liike sijaitsee Helsingin kauppakeskus Redin toisessa kerroksessa Espresso Housea vastapäätä, uuden juuri avatun kirjaston kupeessa!...

lue lisää
Helsingin Vaatepuu muuttaa tammikuun 2024 aikana

Helsingin Vaatepuu muuttaa tammikuun 2024 aikana

Uusia tuulia Helsingin Vaatepuussa!   Siirryimme 1,5 vuotta sitten Helsingissä Kalasataman omasta myymälätilasta Redin 3. kerroksen kiertotalousalan yritysten yhteismyymälään SHM Storeen. Meistä on ollut super hienoa olla mukana Suomen ensimmäisessä...

lue lisää