fbpx

Pop upin viimeisen viikon ohjelma

5 / 9 / 2023

Torstaina 7.9 klo 17-19 järjestetään non-stop -meiningillä syyskranssipaja hyödyntäen kuiva- ja luonnonkukkia sekä sidonnasta jääneitä ylijäämä kukkia. Kranssin hinta on 15€ ja sen ohjaa naapurikukkakaupan To you – flowers and moren ihana yrittäjä Marianne. Pajaan ei tarvitse ilmoittautua.

Pajaillessa on myös mahdollisuus kuunnella klo 17.30 alkaen Vaatepuun perustajan Soile-Marian vinkit toimivan oman vaatekaapin rakentamiseen ja etenkin siitä, miten täydentää omaa karderobia vaatteet palveluna -mallin hyödyntäen. Tämä voi olla kiinnostava etenkin uusille Vaatepuun kuukausijäsenyyttä pohtiville. Kuuntelemaan ja keskustelemaan voi tulla myös, vaikkei kranssipajaan osallistuisikaan.

Joogaa pop up -myymässä!

”Joogaa voi harrastaa, elää, hengittää. Sen ääreen voi kokoontua ja löytää oman yhteisön, sielun siskot ja veljet. Se voi toimia työkaluna kohti parempaa fyysistä olotilaa ja mielenrauhaa. Jooga on juuri sitä miten sinä sen siinä hetkessä koet. Ei ole joogaa notkeille ja elastisille, on joogaa meille kaikille. Opetan joogaa tämän filosofian mukaan.”

Tervetuloa joogaamaan yhdessä keskelle meidän ihanatunnelmaista ja värikästä myymälää pop upin päätöspäivänä sunnuntaina 10.9. klo 9-10 ennen ovien virallista avaamista!

”Olen Vaatepuun suurin fani ja ylpeä jäsen. Tämä on minun tapani tuoda oma osuuteni meidän upeaan yhteisöön. Nähdään matolla! Ota oma matto mukaan!” -Mari Granströn @marici_yoga

Olen valmistunut Villa Mandalan RYT200-joogaopettajakoulutuksesta maaliskussa 2019 ja joogaterapeutiksi Villa Mandalasta 2021. Jooga on ollut iso ja tärkeä osa elämääni jo vuosikymmeniä ja koenkin joogan itselleni tavaksi olla ja elää ja hahmottaa ympärillä olevaa maailmaa. Asanaharjoituksessa anatomia ja linjaukset ovat lähellä sydäntäni ja on upeaa miten jokaiselle meistä löytyy ihan jokaisesta asanasta juurikin se omalle keholle sopiva muoto.

Ps. Joogan jälkeen joogan osallistuneet saavat 10% lisäalen Vaatepuun poistotuotteista!

Mikä pop up -kauppa?

Vaatepuu järjestää erilaisia pop up -tempauksia. Kepeyttä arkeen -teemaisessa pop up myymälässä Järvenpään Prismakeskuksessa (28.8.-10.9.23) myydään vaatelainaamon valikoimaa, jotta saamme uudistettua sitä asiakaspalautteiden mukaisesti. Lisäksi myymälässä on yksityisten second hand -osasto, sekä kiertotalousalan yritysten tuotteita Helsingin Vaatepuun yhteistyökumppaneiden yhteismyymälästä sekä muuta kestävää designia ja taidetta ja herkkuja.

Järvenpään Prisman osoite on Rantakatu 5, 04400 Järvenpää. Pop up myymälä on auki vielä tämän viikon, ma-pe klo 12-20 sekä la-su klo 10-16.

Lue myös

Juhlakauden vaatteet varataan nyt!

Juhlakauden vaatteet varataan nyt!

Näin varmistat itsellesi sopivat vaatteet sinulle parhaimmalla diilillä Tarvitsen juhla-asun, miten menettelen? VAIHTOEHTO 1. Voit selailla Vaatepuun toimipisteiden yhteisvalikoimaa tästä. Mikäli löydät katalogista jotakin minkä haluaisit suoraan varata johonkin...

lue lisää
Ninyes x Vaatepuu – kierrätä vaatteet ja saa etuja

Ninyes x Vaatepuu – kierrätä vaatteet ja saa etuja

Tästä jos jostain olemme innoissamme. Kuulemme usein, ettei Vaatepuun kuukausijäsenyys ole ajankohtainen, ennen kuin oma vaatekaappi on saatu perattua kuntoon liiasta vaatemäärästä. Tämän takia me Vaatepuussa haluamme vauhdittaa vähälle käytölle jääneiden vaatteiden...

lue lisää
Tulossa pop up: Luvassa mm. lainavalikoiman poistomyyntiä

Tulossa pop up: Luvassa mm. lainavalikoiman poistomyyntiä

Lainaamovalikoiman poistomyyntiJärjestämme Kepeyttä arkeen -teemalla Vaatepuun vaatelainaamon poistomyyntitempauksen Järvenpään Prismakeskuksessa (ent. eläinkaupantila 195m2) 28.8.-10.9.23 (2vko). Meille on tullut paljon toiveita kaikista toimipisteistämme valikoiman...

lue lisää