fbpx

Juhlakauden vaatteet varataan nyt!

4 / 10 / 2023

Näin varmistat itsellesi sopivat vaatteet sinulle parhaimmalla diilillä

Tarvitsen juhla-asun, miten menettelen?

VAIHTOEHTO 1. Voit selailla Vaatepuun toimipisteiden yhteisvalikoimaa tästä. Mikäli löydät katalogista jotakin minkä haluaisit suoraan varata johonkin tiettyyn myymäläämme, voit tehdä sen  verkossa maksamalla 10€/varaus tai 15€/varaus- ja toimitusmaksun. Lisätiedoissa voit kertoa, milloin haluat tulla asua sovittamaan/noutamaan liikkeestä. Katalogissa on tuhansia tuotteita ja niiden selaamiseen voi kulua hetki. Hakutoimintoja ja katalogin muita ominaisuuksia tullaan kehittämään kun löydämme rahoituksen tähän. Ps. Kysy myös postitusmahdollisuutta!

VAIHTOEHTO 2. Varaa maksuton aika vaatepuutarhurillesi lähitoimipisteeseesi tästä. Olemme ottaneet varauskalenterin käyttöön, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Kerro lisätiedoissa halutessasi tarpeistasi ja mieltymyksistäsi ja helpotat näin meitä ennakoimaan tapaamistamme. Tapaaminen ei sido sinua ostamaan tai lainaamaan. Voit varata ajan muutenkin, mikäli olet kiinnostunut kuulemaan esimerkiksi eri jäsenyys- ja kertavuokramahdollisuuksista. Liike on auki samaan aikaan myös muille asiakkaille.

VAIHTOEHTO 3. Olet aina tervetullut meidän liikkeisiin aukioloaikojen puitteissa matalalla kynnyksellä. Suosittelemme kuitenkin lämpimästi ajanvarausta, koska meillä on vaihtuvaa henkilökuntaa liikkeissä ja siten myös vaihteleva osaamista ja valikoiman tuntemusta. Haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua erityistarpeisiisi ja esimerkiksi ensimmäisiin tutustumiskäynteihisi.

Mitä maksaa? 

TUOTTEIDEN PISTEYTYS. Tuotteet on pisteytetty katalogissa ja myymälässä tietyllä logiikalla, mihin vaikuttaa tuotteen arvo, sisäänostohinta, kunto ja materiaali. Pistejärjestelmä voi aluksi tuntua hassulta, mutta lopulta se on hyvin looginen ja mahdollistaa meille mahdollisuuden palvella monenlaisia tarpeita tasavertaisesti, kun jokainen voi maksaa juuri itselleen sopivalle tuntuvasta kuukausipaketista, lainaat sitten yhden collegepaidan ja korvikset kerralla tai kuusi silkkimekkoa viideksi viikoksi. Yleisesti edullisemmissa tuotteissa on matalammat pisteet kuin arvokkaammissa tuotteissa. Toisen juhlavaate on toisen arkivaate, mutta yleisesti voi todeta juhlavampien vaatteiden pisteet ja hinnat liikkuvan ihan materiaalinsakin puolesta 150p ja siitä ylös päin.

KUUKAUSIJÄSENYYS on sinulle, joka haluat karsia oman vaatekaapin minimiin, mutta pidät pukeutumisessa vaihtelusta. Inhoat kotona olevia vaatekasoja, etkä saa aikaiseksi kierrättää niitä eteenpäin. Kuukausijäsenyys on huoleton, hauska ja taloudellinen tapa muuttaa tyyliä lennossa ja vaihtaa paidan väriä fiiliksen mukaan. Kuukausijäsenyys on myös sinulle, joka tykkäät juhlia ja edustaa ja virittäytyä vaikka teatterinäytöksen tunnelmaan vaatteiden kautta. Yhden lainan hinnassa puhutaan muutamista euroista verrattuna esimerkiksi kertavuokraan. Kokeile kahden kuukauden tutustumisjaksoa tästä. Jäsenyys lähtee pyörimään ensimmäisestä lainasta.

VALITSE KERTAVUOKRA mikäli sinulla on oma vaatekaappi hallussa, etkä juuri kaipaa erityistä vaihtelua pukeutumiseen. Mikäli tarvitset juhla-asuja harvoin, sellaista on liene turha omaan vaatekaappiin hankia. Lämpimästi tervetuloa meille vuokraamaan. Kertavuokrahinnat liikkuu perinteisten vuokrapalveluiden hintatasossa. Tutustu taulukkoon alla.


Mitä tarkoittaa jos tuote on katalogissa ”ei saatavilla”? 

Laita meille tiedustelua mikäli unelmien vaatteesi on katalogissa ei saatavilla. Status tarkoittaa, että tuote on joko liikkumassa toimipisteiden välissä, varauksessa odottamassa lainaajaa tai sitä huolletaan para-aikaa. Se voi siis olla hyvin saatavilla siinä hetkessä kun sinä sitä tarvitset. Laita ”ei saatavilla” -olevista tuotteista viestiä meidän toimistoon (yhteystiedot kirjeen lopussa), niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Olisi niin hienoa kuulla teistä loppu vuoden juhlakautena!
Terkuin, vaatepuutarhurit

Lue myös

Vaatepuu sulkee kaikki liiketilansa vuoden 2024 aikana

Vaatepuu sulkee kaikki liiketilansa vuoden 2024 aikana

YHDEN AIKAKAUDEN PÄÄTÖS Vaatepuu syntyi 10 vuotta sitten kysymyksestä, miten pukeutuminen on palveluna toteutettuna järkevämpää, hauskempaa ja kestävämpää? Lähdin intohimolla kehittämään liiketoimintamallia, jossa kestävän kehityksen pukeutuminen...

lue lisää
Helsingin Vaatepuu avataan uusissa omissa tiloissa 1.2.24

Helsingin Vaatepuu avataan uusissa omissa tiloissa 1.2.24

HELSINGIN VAATEPUU AVAA OVET UUDESSA OMASSA TILASSA Terveiset Helsingin Vaatepuulta! Avaamme uuden upean liikkeemme torstaina 1.2. Liike sijaitsee Helsingin kauppakeskus Redin toisessa kerroksessa Espresso Housea vastapäätä, uuden juuri avatun kirjaston kupeessa!...

lue lisää