fbpx

Laita koronan kurittama paikallinen kivijalkayrittäjä entistä kovemmalle!

23 / 3 / 2021

Laita yrittäjä polkemaan ympäri kaupunkia! Samalla autat Vaatepuuta selviämään eteenpäin ja päivität korona-ajan kotilookkisi tyylikkäästi ja vastuullisesti.

Onko sinulle tärkeää, että Järvenpään keskustassa on jatkossakin paikka, mihin pääset tutustumaan, hankkimaan omaksi tai vuokraamaan tuosta noin vaan kotimaisten huippuvaate- ja asustebrändien klassikoita sekä uusimpia herkkuja, kuten Katri Niskasen iltapukuja, Uhanan silkkimekkoja tai Pure Wasten collegepaitoja tai paikallisten taiteilijoiden ja muotoilijoiden koruja? Paikassa voit samalla kierrättää yksittäisetkin laadukkaammat tarpeettomat vaatteesi sekä tehdä huippulöytöjä kuratoidusta second hand -valikoimasta.

Paikassa on maailman sydämellisin asiakaspalvelija Maaret, joka ottaa joka ikisen sisään astuvan lämmöllä vastaan, saa ympärillä olevat hymyilemään ja tuntemaan olonsa upeaksi ja laittaa asiakkaan toiveet toteutumaa sekä missä paikallinen monilahjakkuus ”Ihan Pihkassa” Veera, loihtii toiveiden mukaan pikaisellakin aikataululla juuri sellaiset korvikset kun asusi vaatii, järjestää työpajoja ja erilaisia hyvän mielen tempauksia.

Paikassa on myös aina ajankohtaista tietoa kestävästä pukeutumisesta ja asiantuntijuutta tekstiilien kiertotaloudesta. Sielä tunnetaan tuotteet ja tyypit niiden takana niin hyvin, että jos vastausta esimerkiksi huoltoon tai tuotanto-olosuhteisiin ei ole siinä hetkessä saatavilla, se saadaan helposti kilauttamalla kaverille. Tämä Järvenpään Prisma-keskuksen kivijalassa sijaitseva liike on palkitun, valtakunnallisesti tunnetun edelläkävijäyrityksen koti ja sydän.

 

Pure Waste x Vaatepuu -yhteistyö

 

Päivitä nyt koronakevään kunniaksi koko perheen kotioloasut! Klikkaa itsesi Vaatepuun verkkokauppaan tästä ja osta vastuullisesti tuotetut t-paidat, collegepaidat, hupparit, olohousut, kauluspaidat ja neuleet 31.3. mennessä. Vaatepuun yrittäjä ottaa sinuun yhteyttä ja toimittaa henkilökohtaisesti huhtikuun aikana kaikki Järvenpään alueelle tilatut kampanjatuotteet ekologisesti Vaatepuun omalla sähköpyörällä, mutta pidättää myös oikeuden delegoida yksittäisiä keikkoja Haukoissa pelaavalle kummitytölleen. Tilauksia toivotaan mahdollisimman paljon ympäri kaupunkia. Toimitusten ja yrittäjän kesäkunnon etenemisestä raportoidaan somessa.

Kampanja toteutetaan yhteistyössä helsinkiläinen Pure Wasten kanssa. Pure Waste valmistaa 100% kierrätettyjä, ekologisia tekstiilejä vastuullisesti. Yritys pyrkii muuttamaan tekstiiliteollisuutta ja onkin sitoutunut tekemään ympäristöystävällisiä ja eettisiä ratkaisuja, ilman kompromisseja. Pure Wasten toiminta perustuu laadukkaiden ja pitkäikäisten tuotteiden valmistamiseen ympäristöystävällisistä materiaaleista, jotta negatiiviset vaikutukset ympäristöön jäävät vähäisiksi.

Ps. Mikäli verkkokauppa laskee toimitusten päälle toimituskulut 5,90€, saat sen pois alekoodilla JÄRVENPÄÄ. Toimituskulut on ilmaiset, mikäli toimitusosoite sijaitsee Järvenpäässä tai tulet hakemaan tuotteet esimerkiksi Vaatepuusta.

Koodilla KELLOKOSKI saat maksuttoman polkupyöräkuljetuksen Hemmallaan, missä paikallinen yrittäjä Malla Tuuri-Sarinko on organisoinut joukkokuljetusta omaan liikkeeseensä. Muuten toki verkkokauppa palvelee normaalisti ja tuotteita toimitetaan ympäri Suomen kiinteällä toimitusmaksulla 5,90€.

Lue myös

Muuttoja ja muutoksia syyskuussa 2022

Muuttoja ja muutoksia syyskuussa 2022

Vaatepuu Helsinki ja Järvenpää muuttaa kauppakeskuksiin     Arvomaailmamme on ollut viime vuodet myllerryksessä. Arjen valintoja ohjaa entistä vahvemmin vastuullisuus. Uusien kertakäyttöisten vaatteiden ostaminen ei enää kiinnosta, vaan kestävämmät...

lue lisää
Tarjous: Kaksi jäsenyyttä yhden hinnalla

Tarjous: Kaksi jäsenyyttä yhden hinnalla

Ystävänpäivän kunniaksi verkkokaupastamme on mahdollista lunastaa kaksi jäsenyyttä yhden hinnalla 14.2.-20.2.2022 välisen ajan! Kenen ystäväsi kanssa haluaisit viettää enemmän aikaa tulevan kevään ja kesän aikana?   Ideoita yhteisen vaatekaapin jakamiseen...

lue lisää