fbpx

Ehdota Helsingin Vaatepuulle uutta kotia!

2 / 2 / 2021

Helsingin Vaatepuu muuttaa!

Helsingin Vaatepuu muuttaa Kruununhaasta kevään aikana. Muuton taustalla on koronan mukanaan tuomat muutostarpeet. Vaatepuulla on viisi vaatelainaamoa ympäri Suomen, joista kaikki muut Helsinkiä lukuun ottamatta tarjoavat asiakkaille saman katon alla myös muita kestävän pukeutumisen palveluita, kuten second hand -kierrätysosaston sekä vastuullisten tuotteiden myymäläosaston.

Nyt viimeisimpänä Tampereella valmistellaan Vaatepuun muuttoa Miela Designroomin upeisiin uusiin tiloihin. Turussa Vaatepuu on löytynyt jo pitkään Ekolocal Marketista, Jyväskylässä lainaamo toimii Aarre Storen yhteydessä ja Järvenpäässä second hand -kirppistä ja myymälää pyöritetään Vaatepuun oman henkilökunnan voimin vaatelainaamon rinnalla. Järvenpään ja Helsingin Vaatepuun mukana kulkee myös eko-ompelimo Remake x Vaatepuu -yhteistyöpalvelukokonaisuus.

Nyt etsimmekin Helsingin Vaatepuulle uutta kotia, missä olisi nykyistä enemmän tilaa laajentaa palvelurepertuaaria itse Järvenpään tavoin tai missä olisi valmiiksi toinen toimija tai toimijoita, joiden kanssa loisimme yhdessä kiinnostavan kokonaisuuden.

Miksi Vaatepuu lähelle juuri sinua tai sinun yritystäsi?

Vaatelainaamo on kuin kirjasto, mistä lainataan kotimaisia ja pohjoismaisia arki- ja juhlavaatteita ja asusteita arkeen ja juhlaan, tarpeeseen ja fiilikseen, jäsenyys- ja kertalainaperiaatteella. Vaatepuun slogan ”kaupunkilaisten yhteinen vaatekaappi” tiivistää ajatuksen urbaanista yhteisöllisyydestä. Yhteisellä vaatekaapilla jaetaan paitsi vaatteet, myös ajatuksia saman henkisten kanssa.

Me tiivistämme jo olemassa olevia porukoita, kuten työ- ja kaveriporukoita vaatteiden yhteiskäytön avulla sekä osallistumme myös kaupunginosamme yhteisöllisyyden vahvistamiseen. Haluamme olla mukana kaupunkilaisten arjessa, osallistua paikallisiin tapahtumiin, olla mukana levittämässä vilttiä yleisenä Siivouspäivänä puistoon tai järjestää toisen paikallisen yrityksen kanssa pientä säpinää. Vaatepuun ydinajatus on kestävän elämän edistämisessä hyvän meiningin kautta. Näymme vahvasti ruohonjuuritasolla, mutta vaikutamme aktiivisesti myös muilla yhteiskunnan tasoilla. Teemme taustalla paljon yhteistyötä toisten tekstiilien kiertotaloutta edistämien yritysten, tutkimus- ja koulutuslaitosten ja järjestöjen kanssa ja alan uraauurtava toimintamme on herättänyt runsaasti kiinnostusta myös maamme rajojen ulkopuolella.

Se missä sijaitsemmekin, tuomme mukanamme ekologisesta elämäntavasta, hyvinvoinnista, pukeutumisesta ja designista kiinnostuneita yhteiskunnallisesti ja vapaa-ajan aktiviteeteissa aktiivisia huippu tyyppejä laajalta säteeltä. Jäsenyyden lunastaneet asiakkaamme asioivat meillä säännöllisesti ja samoilla asiointireissuilla hyödyntävät luonnollisesti mielellään myös muita alueen palveluita, on se sitten joogastudio, hävikkiruokakauppa, kiinnostava ulkoilureitti, lounaspaikka, viinibaari tai polkupyöräkorjaamo.

Meille on tärkeää sijaita hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin kantakaupungissa, lähellä keskustaa. Esimerkiksi Kalasataman alue kiinnostaa mm. hyvien julkisten yhteyksien sekä kadunvarsiparkkipaikkojen ansiosta. Koronan myötä ihmisten liikkuminen on muuttunut.

Auta meitä! Onko sinun vaikutusalueellasi meille täydellinen tila tai tiedätkö jonkun yrityksen, kenen kumppaniksi meidän kannattaisi pyrkiä? Olemme avoimia kaikenlaisille ideoille, emmekä halua sulkea mitään vaihtoehtoa tällä hetkellä pois. Jännää! Tavoitteena on, että pääsisimme ennen kesää viettämään uuden tilan avajaisia!

Saa pistää sanaa eteenpäin!

Yhteydenotot:
soile-maria.linnemaki@vaatepuu.fi
p. 040 740 2155

Lue myös

Mitä Vaatepuun uudistuminen tarkoittaa?

Mitä Vaatepuun uudistuminen tarkoittaa?

Olemme julkaisseet uuden hinnoittelumallin! - tästä artikkelista voit lukea mitä se tarkoittaa käytännössä Olet ehkä huomannut, että olemme selkiyttäneet hinnoitteluamme. Olemme saaneet palautetta siitä, että nykyinen...

lue lisää
Stylistin apua lainavaatevalintoihin?

Stylistin apua lainavaatevalintoihin?

Stylisti vierailee Vaatepuun Helsingin, Turun ja Järvenpään toimipisteissä Varaa aika stylisti Anna-Leena Hakulille Tarjoamme Vaatepuun kuukausijäsenille sekä muille hengessä mukana oleville mahdollisuutta saada matalan kynnyksen stylistiapua paikan päällä...

lue lisää