fbpx

Helsingin uusi laajennettu Vaatepuu tarjoaa inspiraatiota sekä kestävän pukeutumisen palveluita ja tuotteita

22 / 4 / 2021

Helsingin uuden Vaatepuun tiloissa maalataan tällä hetkellä seiniä ja rakennetaan esillepanoja. Ovet avataan vappuna 1.5. Aluksi Vaatepuu tulee olemaan auki ke-pe klo 10-19 sekä la klo 10-14. Uusi sijainti Kalasatamassa kauppakeskus Redin kupeessa on monella tapaa ihanteellinen; paikalle pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä tai polkupyörällä, minkä lisäksi esimerkiksi pidemmältä tulevat voivat parkkeerata auton suoraan oven eteen kiekkopaikalle. Sunnuntaihin 9.5. mennessä lainaamon jäsenyyden verkosta ostaneet saavat hyvän edun. Tästä lisää tekstin lopussa.

 

Helsingin Vaatepuun palvelut laajenevat

Vaatepuu sydän on vaatelainaamo, jaettu vaatekaappi, jonka tuhansia tuotteita sisältävä valikoima kiertää ympäri Suomen eri toimipisteissä. Lisäksi Helsingin lainaamon rinnalle avautuu nyt toivottu Vaatepuu Market -osasto, missä etsitään uusia koteja mm. vaatelainaamossa palvelleille aarteille sekä asiakkaiden omille tarpeettomaksi käyneille laatuvaatteille. Markettiin voi kuka tahansa tuoda myyntiin valikoidut ja ajankohtaiset vaatteet ja asusteet. Marketissa on myös uuden vastuullisen kotimaisen designin myymälä, mistä voi ostaa omaksi oman vaatekaapin kulmakiviä koko perheelle. Myymälästä voi ostaa niin kotimaiset alustopit, sukkahousut, perusneuletakit tai collegehousut kuin tyylin täydentävät asusteet aurinkolaseista korvakoruihin. Autamme asiakkaitamme rakentamaan omasta vaatekaapista kestävän kokonaisuuden.

 

Toukokuussa käynnistyy kehuttu, Vaatepuun perustajan, Soile-Maria Linnemäen suunnittelema ja vetämä kestävän pukeutumisen kurssi. Lisäksi vinkkejä ja inspiraatiota pukeutumiseen voi ostaa raikkaalta, nuorelta muotiassistentti Vilma Vitikalta. Lainaamisen, kierrättämisen ja vastuullisen shoppailun lisäksi kestävään pukeutumiseen kuuluu olennaisesti vaatteiden huolto ja korjaus. Myymme ja lainaamme vaatteiden huoltoon liittyviä välineitä ja tarjoamme opastusta niiden kanssa. Vaatteiden korjaus- ja muokkauspalvelua tarjoaa ompelijamestari ja upcycling-osaaja Paula Malleus, joka on itse tavattavissa kerran kuukaudessa Helsingin Vaatepuussa, mutta hänelle voi jättää töitä aina Vaatepuun aukiolojen puitteissa.

 

Vaatepuussa asiointi on elämys

Vaatepuussa asiointi voi olla paitsi vastuullisuusteko, se on myös elämys, Vaatepuu on arjen luksusta. Panostamme Helsingin uudessa tilassa entistä enemmän elämyksellisyyteen. Uuden toimitilan perusilmeestä ja vaihtuvista, uusista koteihinkin sopivista sisustusinspiraatioista vastaa muotoilija, floristi, visualisti Veera Falck. Veera tulee pitämään Vaatepuussa mm. kuivakukkabaaria ja yllättää viikon kukkavinkeillä sekä toiveiden mukaan vetää esimerkiksi korupajoja.

 

Lainaamon ennakkojäsenyyden lunastaneille etu

Haluatko ottaa kesällä kaikki irti, kokeilla ja hullutella erilaisilla tyyleillä? Haluatko oppia tunnistamaan laatua ja tulemaan tutuiksi kotimaisten vaatemerkkien kanssa? Ehkä sinulla on parit juhlat tulossa kesällä? Osta vaatelainaamon jäsenyys äitienpäivään su 9.5. mennessä verkkokaupastamme, niin saat kaupan päälle linkin verkkotapahtumaamme, mikä pidetään ma 10.5. klo 15-16.30 Zoomin välityksellä. Vaatepuun omistaja antaa tilaisuudessa viisi kullan arvoista vinkkiä, miten vaatelainaamon puolen vuoden jäsenyydestä saa eniten irti. Osta jäsenyys tästä.

Lue myös

Vaatepuu ja Hygglo aloittavat yhteistyön

Vaatepuu ja Hygglo aloittavat yhteistyön

Yritykset haluavat yhdessä kannustaa ihmisiä kohti kestävämpää elämäntapaa tekemällä vaatteiden ja tavaroiden yhteiskäytöstä mahdollisimman hauskaa ja helppoa. Hygglon alustan kautta omia tavaroitaan vuokraavat yksityishenkilöt ja yritykset voivat jatkossa valita...

lue lisää
Vuodenvaihteen aukioloajat

Vuodenvaihteen aukioloajat

Tarkista tästä oman toimipisteesi aukioloajat. Yleisesti olemme kalenterin virallisina juhlapäivinä aina kiinni ja aattoina saatamme sulkea normaalia aiemmin. Tänä vuonna Järvenpään toimipisteessä lisättiin jouluviikolle aukioloaikoja. Otathan yhteyttä mikäli...

lue lisää