fbpx

Lahjoita vaatelainaamon jäsenyys vähävaraiselle

4 / 5 / 2021

Maailma on kaunis! Sain eilen puhelun vanhalta vaatelainaamon jäseneltä. Somessa juuri julkaisemamme päivitys oli liikuttanut häntä niin, että hän halusi tarjota apua.

Julkaisussamme olimme lainanneet erästä asiakastamme luvan kanssa:

”Mietin jo jonkin aikaa, että joudun jättämään nyt vaatelainaamon jäsenyyden tauolle… Olen ollut työttömänä jonkin aikaa ja muutenkin, tulen viettämään kesällä paljon aikaa mökillä…

…sitten mietin sitä, miten mukavaa tänne on aina tulla ja kuinka kiva fiilis asioinnista jää! Sitä paitsi iäkäs isäni on ollut vähän huonossa kunnossa ja ilahtuu kovasti aina uusien lainavaatteiden näkemisestä. Hän kysyy, onko tuokin mekko Vaatepuusta? Isä on sitä sukupolvea, kun kyläillessä saatetaan pistää jopa puku päälle. Hän arvostaa kun pukeutumiseen panostetaan”

Puhelun henkilö halusi tarjota jäsenyyden työttömäksi jääneelle. Hän kertoi tietävänsä henkilökohtaisesti, kuinka paljon iloa jäsenyys tuottaa ja tämän ilon hän halusi mahdollistaa sellaiselle, jolla siihen ei varaa kunnolla olisi. Samalla hän pääsisi tukemaan Vaatepuuta haastavana ajanjaksona, vaikka itsellään ei tarvetta jäsenyydelle nyt juuri ole. 

Siitä syntyi ajatus, että ehkä joku toinenkin haluaisi tehdä saman, tehdä tuplahyvää: tukea vähävaraista vaatelainaamon jäsenyydellä sekä Vaatepuuta yrityksenä. Loimme verkkokauppaan lahjoitusjäsenyyden. Otamme aina henkilökohtaisesti yhteyttä lahjoitusjäsenyyden ostajaan, yksityishenkilöön, tai yritykseen, kenen kanssa sovimme erikseen millä kriteereillä lahjan saaja etsitään ja miten lahjoituksesta viestitään.

Kun puhelun jälkeen otin yhteyttä lahjajäsenyyden saajaan, hän ei voinut uskoa miten ”ihania ihmiset ovat, auttavaisia ja hyväsydämisiä”.

Osta lahjoitusjäsenyys tästä.

 

 

Lue myös

Muuttoja ja muutoksia syyskuussa 2022

Muuttoja ja muutoksia syyskuussa 2022

Vaatepuu Helsinki ja Järvenpää muuttaa kauppakeskuksiin     Arvomaailmamme on ollut viime vuodet myllerryksessä. Arjen valintoja ohjaa entistä vahvemmin vastuullisuus. Uusien kertakäyttöisten vaatteiden ostaminen ei enää kiinnosta, vaan kestävämmät...

lue lisää
Tarjous: Kaksi jäsenyyttä yhden hinnalla

Tarjous: Kaksi jäsenyyttä yhden hinnalla

Ystävänpäivän kunniaksi verkkokaupastamme on mahdollista lunastaa kaksi jäsenyyttä yhden hinnalla 14.2.-20.2.2022 välisen ajan! Kenen ystäväsi kanssa haluaisit viettää enemmän aikaa tulevan kevään ja kesän aikana?   Ideoita yhteisen vaatekaapin jakamiseen...

lue lisää