fbpx

Lahjoita vaatelainaamon jäsenyys vähävaraiselle

4 / 5 / 2021

Maailma on kaunis! Sain eilen puhelun vanhalta vaatelainaamon jäseneltä. Somessa juuri julkaisemamme päivitys oli liikuttanut häntä niin, että hän halusi tarjota apua.

Julkaisussamme olimme lainanneet erästä asiakastamme luvan kanssa:

”Mietin jo jonkin aikaa, että joudun jättämään nyt vaatelainaamon jäsenyyden tauolle… Olen ollut työttömänä jonkin aikaa ja muutenkin, tulen viettämään kesällä paljon aikaa mökillä…

…sitten mietin sitä, miten mukavaa tänne on aina tulla ja kuinka kiva fiilis asioinnista jää! Sitä paitsi iäkäs isäni on ollut vähän huonossa kunnossa ja ilahtuu kovasti aina uusien lainavaatteiden näkemisestä. Hän kysyy, onko tuokin mekko Vaatepuusta? Isä on sitä sukupolvea, kun kyläillessä saatetaan pistää jopa puku päälle. Hän arvostaa kun pukeutumiseen panostetaan”

Puhelun henkilö halusi tarjota jäsenyyden työttömäksi jääneelle. Hän kertoi tietävänsä henkilökohtaisesti, kuinka paljon iloa jäsenyys tuottaa ja tämän ilon hän halusi mahdollistaa sellaiselle, jolla siihen ei varaa kunnolla olisi. Samalla hän pääsisi tukemaan Vaatepuuta haastavana ajanjaksona, vaikka itsellään ei tarvetta jäsenyydelle nyt juuri ole. 

Siitä syntyi ajatus, että ehkä joku toinenkin haluaisi tehdä saman, tehdä tuplahyvää: tukea vähävaraista vaatelainaamon jäsenyydellä sekä Vaatepuuta yrityksenä. Loimme verkkokauppaan lahjoitusjäsenyyden. Otamme aina henkilökohtaisesti yhteyttä lahjoitusjäsenyyden ostajaan, yksityishenkilöön, tai yritykseen, kenen kanssa sovimme erikseen millä kriteereillä lahjan saaja etsitään ja miten lahjoituksesta viestitään.

Kun puhelun jälkeen otin yhteyttä lahjajäsenyyden saajaan, hän ei voinut uskoa miten ”ihania ihmiset ovat, auttavaisia ja hyväsydämisiä”.

Osta lahjoitusjäsenyys tästä.

 

 

Lue myös

Vaatepuu ja Hygglo aloittavat yhteistyön

Vaatepuu ja Hygglo aloittavat yhteistyön

Yritykset haluavat yhdessä kannustaa ihmisiä kohti kestävämpää elämäntapaa tekemällä vaatteiden ja tavaroiden yhteiskäytöstä mahdollisimman hauskaa ja helppoa. Hygglon alustan kautta omia tavaroitaan vuokraavat yksityishenkilöt ja yritykset voivat jatkossa valita...

lue lisää
Vuodenvaihteen aukioloajat

Vuodenvaihteen aukioloajat

Tarkista tästä oman toimipisteesi aukioloajat. Yleisesti olemme kalenterin virallisina juhlapäivinä aina kiinni ja aattoina saatamme sulkea normaalia aiemmin. Tänä vuonna Järvenpään toimipisteessä lisättiin jouluviikolle aukioloaikoja. Otathan yhteyttä mikäli...

lue lisää