fbpx

Lahjoita vaatelainaamon jäsenyys vähävaraiselle

4 / 5 / 2021

Maailma on kaunis! Sain eilen puhelun vanhalta vaatelainaamon jäseneltä. Somessa juuri julkaisemamme päivitys oli liikuttanut häntä niin, että hän halusi tarjota apua.

Julkaisussamme olimme lainanneet erästä asiakastamme luvan kanssa:

”Mietin jo jonkin aikaa, että joudun jättämään nyt vaatelainaamon jäsenyyden tauolle… Olen ollut työttömänä jonkin aikaa ja muutenkin, tulen viettämään kesällä paljon aikaa mökillä…

…sitten mietin sitä, miten mukavaa tänne on aina tulla ja kuinka kiva fiilis asioinnista jää! Sitä paitsi iäkäs isäni on ollut vähän huonossa kunnossa ja ilahtuu kovasti aina uusien lainavaatteiden näkemisestä. Hän kysyy, onko tuokin mekko Vaatepuusta? Isä on sitä sukupolvea, kun kyläillessä saatetaan pistää jopa puku päälle. Hän arvostaa kun pukeutumiseen panostetaan”

Puhelun henkilö halusi tarjota jäsenyyden työttömäksi jääneelle. Hän kertoi tietävänsä henkilökohtaisesti, kuinka paljon iloa jäsenyys tuottaa ja tämän ilon hän halusi mahdollistaa sellaiselle, jolla siihen ei varaa kunnolla olisi. Samalla hän pääsisi tukemaan Vaatepuuta haastavana ajanjaksona, vaikka itsellään ei tarvetta jäsenyydelle nyt juuri ole. 

Siitä syntyi ajatus, että ehkä joku toinenkin haluaisi tehdä saman, tehdä tuplahyvää: tukea vähävaraista vaatelainaamon jäsenyydellä sekä Vaatepuuta yrityksenä. Loimme verkkokauppaan lahjoitusjäsenyyden. Otamme aina henkilökohtaisesti yhteyttä lahjoitusjäsenyyden ostajaan, yksityishenkilöön, tai yritykseen, kenen kanssa sovimme erikseen millä kriteereillä lahjan saaja etsitään ja miten lahjoituksesta viestitään.

Kun puhelun jälkeen otin yhteyttä lahjajäsenyyden saajaan, hän ei voinut uskoa miten ”ihania ihmiset ovat, auttavaisia ja hyväsydämisiä”.

Osta lahjoitusjäsenyys tästä.

 

 

Lue myös

Loppukesän poikkeukselliset aukioloajat

Loppukesän poikkeukselliset aukioloajat

Tampereen aukioloaikoja supistetaan, Järvenpään on kiinni kolme viikkoa ja Helsinki viikon. Turku palvelee normaalisti.   Tampere Tampereen Vaatepuun asiointiaikoja tiivistetään toistaiseksi. Vaatelainaamo palvelee 12.7.  lähtien tiistaisin ja keskiviikkoisin klo...

lue lisää
Helsingin Vaatepuun uusi koti on löytynyt!

Helsingin Vaatepuun uusi koti on löytynyt!

Helsingin Vaatepuun uusi koti on Kalasatamassa, kerrostalon valoisassa kivijalassa osoitteessa Sompasaarenlaituri 4, kauppakeskus Redistä 500m. Laajennettu yli 100 neliön Vaatepuu avaa ovet uusissa tiloissa vappuna, lauantaina 1.5. Olemme tehneet 4kk vuokrasopimuksen...

lue lisää