fbpx

Lahjoitusjäsenyys 6kk vähävaraiselle

150.00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

OSTAN MINIJÄSENYYDEN VÄHÄVARAISELLE

Idea mahdollisuudesta lahjoittaa jäsenyys vähävaraiselle tuli eräältä vanhalta vaatelainaamon jäseneltä. Somessa julkaisemamme päivitys oli liikuttanut häntä niin, että hän halusi tulla apuun ja ostaa jäsenyyden työttömäksi jääneelle. Puhelun soittaja kertoi tietävänsä, kuinka paljon iloa jäsenyys tuottaa ja tämän ilon hän halusi mahdollistaa toiselle. Samalla hän pääsisi tukemaan Vaatepuuta haastavana ajanjaksona. Siitä syntyi ajatus, että ehkä joku toinenkin haluaisi tehdä saman ja verkkokauppaan luotiin lahjoitusjäsenyys. Lue täältä lisää lahjoitusjäsenyydestä.

MINI JÄSENYYS 150€/6kk (= 25€/kk), sis. 100p

Vaatelainaamo toimii kuin kirjasto. Jäsenyyden lunastaneet käyvät vaihtamassa vaatelainaamossa paikan päällä vaatteita kuin kirjastossa kirjoja. Jäsenyyden koko määrittelee sen, minkä arvosta vaatteita saa kerralla olla lainassa. Määrittele itse oman lainasyklisi, eli haluatko käydä vaihtamassa vaatteet esim. 1-2 viikon välein tai 4-5 viikon välein, tai jotain siltä väliltä.

Mini jäsenyys:
Kerää lainaamossa ”ostoskoriisi” 100 pisteen arvosta tuotteita. Lainaa, pidä, pese, palauta sovitun määräajan päästä lainaamoon ja lainaa lainaamosta taas 100 pisteen arvosta tuotteita. Koko puoli vuotta maksaa 150€.

Mini jäsenyys sopii erityisesti rentoon arkipukeutumiseen. Saat lainaan kerralla aina esim.
– neljät korvikset a´25p
– kaksi trikootunikaa a´50p
– collegemekon 75p + kaulakoru 25p
– yksi silkkitunika 100p

Lue lisää jäsenyyksistä täältä.

Lisätiedot

Joustava palautusaika

, , ,