fbpx

Suosittele vaatelainaamoa ja saa maksuttomia jäsenkuukausia!

19 / 1 / 2021

Onko vaatelainaamo sinulle ihana arjen piristys? Saatko ryhtiä ja meininkiä arkeesi asiointikerroista? Onko sinulla ystäviä, ketkä ovat kehuneet lainavaatteitasi ja sanoneet, että olisi kiva joskus kokeilla jäsenyyttä? Kuka tarvitsisi piristystä just nyt tai vaikka festarimekkoja ensi kesänä?

Suosittele Vaatepuun jäsenyyttä ystävillesi! Kerro, että jos he ostavat Vaatepuun verkkosivujen kautta jäsenyyden ystävänpäivään 14.2.2021 mennessä ja kertovat kommenttikentässä sinun toimineen suosittelijana (etu- ja sukunimesi, sekä asuinpaikkakuntasi), sinä saat yhden ylimääräisen 100 pisteen jäsenkuukauden nykyisen voimassa olevan jäsenyyteesi perään. Suosittelijalla tulee siis olla oma jäsenyys voimassa ystävän ostoshetkellä.

Jäsenyydestä kiinnostuneille ystäville kannattaa myös kertoa, että mikäli hän ei halua aloittaa jäsenyyttä vielä, vaan esimerkiksi vasta ensi kesänä, se onnistuu hyvin! Pyydä häntä ilmoittamaan jäsenyyden aloituspäivämäärä kommenttikentässä jäsenyyden ostamisen yhteydessä verkkokaupasta, niin ohjelmoimme 6kk:n jäsenyyden alkamaan toivottuna vasta ajankohtana. Jäsenyys on on kuitenkin aloitettava viimeistään 14.8.2021. Ystävällä ei saa olla ollut voimassa omaa jäsenyyttä vuoden 2021 aikana.

Miltä kuulostaa? Mikäli siis saisit esimerkiksi peräti kuusi uutta jäsenyyttä suositeltua Vaatepuulle, saisit itse Vaatepuulta kiitokseksi peräti puoli vuotta maksutonta jäsenyyttä 100 pisteellä (arvo 150€)!

Tässä linkki Vaatepuun verkkokauppaa, mistä eri kokoisia jäsenyyksiä voi ostaa.

Mahtavaa uutta vuotta 2021 kaikille!

Lue myös

Helsingin Vaatepuun uusi koti on löytynyt!

Helsingin Vaatepuun uusi koti on löytynyt!

Helsingin Vaatepuun uusi koti on Kalasatamassa, kerrostalon valoisassa kivijalassa osoitteessa Sompasaarenlaituri 4, kauppakeskus Redistä 500m. Laajennettu yli 100 neliön Vaatepuu avaa ovet uusissa tiloissa vappuna, lauantaina 1.5. Olemme tehneet 4kk vuokrasopimuksen...

lue lisää
Ehdota Helsingin Vaatepuulle uutta kotia!

Ehdota Helsingin Vaatepuulle uutta kotia!

Helsingin Vaatepuu muuttaa! Helsingin Vaatepuu muuttaa Kruununhaasta kevään aikana. Muuton taustalla on koronan mukanaan tuomat muutostarpeet. Vaatepuulla on viisi vaatelainaamoa ympäri Suomen, joista kaikki muut Helsinkiä lukuun ottamatta tarjoavat asiakkaille saman...

lue lisää