fbpx

Vaatepuun työntekijöiden suosikkituotteita – Anni

23 / 10 / 2018

Moikka!

 

Tässä kirjoittelee Anni. Esittelen tässä postauksessa omia suosikkituotteitani Vaatepuusta sekä tapoja, joilla olen stailannut ne omaan tyyliini sopivasti.

Oma tyylini on varsin klassinen ja minimalistinen: Vaatekaappini kulmakiviä ovat culottes-housut, raitapaidat, farkut, kauluspaidat, kellot sekä lenkkarit. Suosikkivärejäni pukeutumisessa ovat tietenkin musta ja valkoinen, metallinsävyt sekä vaaleanpunainen- ja sininen. Vaatepuusta lainaan väripilkkuja ja piristystä muuten yksinkertaiseen tyyliini.

Suosikkituotteet:

  1. R/H Studio – Mickey Square Dress: Olen ihastunut R/H:n mikkimekkojen rentoon ja hauskaan malliin, ja hankinkin tämän ihanuuden omakseni suosikkivärinäni vaaleanpunaisena. Näitä helppoja kollareita voi käyttää sellaisenaan mekkona tai leggareiden kanssa tunika-tyyliin. Itse yhdistin tässä kuvassa mikkimekkoon valkoiset lenkkarit sekä Uhana Designin sporttisukat (joita on muuten myynnissä meidän Järvenpään toimipisteessä!).

 

 

  1. Mirkka Metsola – Gera Pants: Kokeilin erään työpäivän päätteeksi näitä housuja mahtavan kuosin takia ja rakastuin: Ristin ne aurinkopöksyiksi iloisten väriensä mukaan. Kaverina tässä asussani on simppeli valkoinen t-paita ja lenkkarit sekä musta greek fisherman-hattu! Rohkea pukeutuja voisi heittää päälleen yläosaksi Box Shirt -paidan samalla kuosilla.Luulin, että tämän malliset suorat housut eivät sovi minulle ollenkaan, mutta Metsolan housujen upea leikkaus istui minulle todella hyvin! Päädyinkin ostamaan nämä housut kokomustana omakseni. Suosittelen siis kokeilemaan erilaisia malleja, voin kokemuksen syvällä rintaäänellä sanoa, että halpaketjujen vaatteet eivät vedä vertoja laadukkaiden tuotteiden istuvuudelle.

 

  1. Arela – Sandy trousers: Näitä pöksyjä löytyy meiltä myös taivaansinisenä ja valkoisena XL-koossa. Minulla ontässä asussa vaalenpunaisten versioiden kanssa rento kauluspaita sekä valkoiset lenkkarit. Jos taas olet enemmän asennemimmi, yhdistä tällaiseen hempeään vaatteeseen vaikkapa rokahtava nahkatakki.

 

  1. Uhana Design – Ida neuletakki: Tämä neuletakki on viileiden iltojen pelastus! Kesäpäivien viilessä tämä käy ihan ulkotakista ja syksymmällä alle voi lisätä vaikka pitkähihaisen poolokauluksisen paidan lämmittämään. Tässä asussa minulla on takin alla naisellinen pitsitoppi, farkut, lenkkarit ja jälleen Uhana Designin sport-malliston sukat. Merinovillasta valmistettu takki on ihanan pehmeä ihoa vasten ja sitä löytyy meiltä mustavalkoisena sekä vihreä-vaaleanpunaisena.

 

 

  1. Statement korvikset: Minimalistiseen tyyliin saa ihanasti väriä ja vaihtelua näyttävillä koruilla, joita Vaatepuun valikoima on pullollaan. Vaikka omat suosikkiasusteeni ovat korvakorut, löytyy meiltä myös hurjasti muita asusteita: Laukkuja, kelloja, kaulakoruja, kenkiä… Jokaiselle löytyy varmasti oma suosikki!Kuvan asu on niin yksinkertainen, kuin olla ja voi: Valkoinen rento kauluspaita, mustat culottes-housut sekä valkoiset lenkkarit. Via Minnetin värikkäät Fabulous Feathers -korvikset tuovat kuitenkin kokonaisuuteen lisää potkua naisellisella tavalla, yhdessä mätsäävän pinkin huulipunan kanssa.

 

 

Kuten näistä kuvista huomaa, on kaikkien asujen pohja hyvin samankaltainen: Löytyy valkoista paitaa ja mustaa housua, farkkua ja lenkkareita. Nämä asut erottuvat kuitenkin toisistaan Vaatepuusta poimituilla upeilla vaatteilla ja asusteilla!

 

Oliko joku näistä tuotteista sinunkin suosikkisi? Kerro kommenteissa, mihin itse tykkäät yhdistää näitä!

Nähdään taas Vaatepuussa!

Terkuin,
Anni

Lue myös

Tampereen Vaatepuu etsii uusia vetäjiä!

Tampereen Vaatepuu etsii uusia vetäjiä!

Vaatepuun Tampereen vaatelainaamon toiminta siirtyi helmikuussa Miela Designroomin alle toiseen kerrokseen Hämeenkadun uusiin hulpeisiin tiloihin. Olimme yhteistyöstämme riemuissamme molemmin puolin; vaatelainaamo täydensi upeasti Mielan oman myymälän sekä Preloved...

lue lisää