Uusi pilotti: Vaatepuun palautukset SOL Pesulapalvelupisteeseen

20 / 11 / 2018

Vaatelainaamo Vaatepuu ja SOL Pesulapalvelut palvelee yhteistyössä kestävästi ja kätevästi. Uusi yhteistyöpilotti toteutetaan pk-seudulla


Vaatelainaamo Vaatepuun lainavaatteiden palautuksen sekä huollon voi jatkossa hoitaa kätevästi missä tahansa SOL Pesulassa Helsingin, Vantaan, Espoon ja Kauniaisten alueella. SOL Pesulaverkosto kattaa tällä alueella yhteensä 29 palvelupistettä. Palvelun pilotti kestää kesäkuun 2019 loppuun asti.

 

 

Vuonna 2013 perustetun Vaatepuun pääkaupunkiseudun asukkaita palvelevat lainaamot sijaitsevat Helsingin Kruununhaassa sekä Järvenpäässä. Yritys kasvaa nyt voimakkaasti ja konseptia kehitetään jatkuvasti asiakkaita kuunnellen. Joskus asiakkaita huolettaa lainavaatteiden pesun ja palautuksen organisoiminen. Monen elämä on kiireistä ja siksi lähdimme pohtimaan miten voisimme helpottaa asiakkaan arkea ”, Vaatepuun toimitusjohtaja Linnemäki kertoo.

 

Uusi yhteistyö mahdollistaa sen, että lainavaatteen palautuksen voi jatkossa hoitaa vaikka oman työmatkan tai kauppareissun yhteydessä tiputtamalla joko kotona huollettu tai huoltamaton lainavaate SOLin -lähipesulaan. Kotona huolletun vaatteen palauttaminen Vaatepuuhun SOL –palvelupisteen kautta maksaa 10€/vaate. Pesupalvelun oston yhteydessä tämä vaatteen kuljetuksen sisältämä palvelu on maksuton. Esim. puseron pesu maksaa 8,50 €, neuleen 12,80 € ja hame 16 €.

 

 

Yhteistyötä jo neljä vuotta – arvot yhdistää


SOL Pesuloiden ja Vaatepuun ensimmäinen yhteistyö aloitettiin jo neljä vuotta sitten. Vaatepuun asiakkaat saavat alennusta SOL Pesulapalveluista ympäri Suomen, myös siis mm. Vaatepuun Tampereen ja Turun lainaamoiden lähialueilla. Vaikka suurin osa Vaatepuun vaatteista on kotona pestäviä, on joitakin materiaaleja, joille kotipesua ei voi suositella. Ammattilainen on ollut myös pelastava tekijä monissa ongelmatilanteissa ja silloin, kun asiakas ei ole itse ehtinyt perehtyä vaatehuoltoon. ”SOL Pesulan kautta palautunut vaate on erityisen kuumaa kamaa lainaamossa”, Linnemäki hymyilee. Hyvin huollettu vaate näyttää rekissä houkuttelevalta, kun taas huolimattomasti huolletut vaatteet ei houkuta seuraavia lainaajia.

 

Uuden yhteistyön myötä SOL- pesun saaneet vaatteet saavat Vaatepuussa jatkossa henkaritunnisteen. ”Haluamme tällä tuoda lainaamossa korostetusti esille vaatteiden asianmukaisen huollon merkitystä”, kertoo SOL –yhtiöiden viestintäpäällikkö Taija Paavola ja lisää: ”Meidän yrityksiämme yhdistää myös arvot. Molempien yritysten arvoihin kuuluu ilolla tekeminen. Myös vastuullisuus ja kestävyys on keskiössä molempien yritysten arjessa.”

Lisätietoja:
taija.paavola@sol.fi / 040 779 7298
soile-maria.linnemaki@vaatepuu.fi / 0407402155

Lue myös

Vaatepuun lainaamovisualistin päiväkirja: Tampere

Vaatepuun lainaamovisualistin päiväkirja: Tampere

Tampereen vaatelainaamo Vaatepuu sijaitsee kolmen muun yrityksen kanssa osittain samoissa tiloissa Tuomiokirkonkadun ja Otavalankadun kulmassa. Siis ihan lähellä Koskikeskusta ja Super Mukavan liikettä, samassa korttelissa Uhana designin kanssa, keskellä eloisaa...

lue lisää
Vaatelainaamo Vaatepuu Jyväskylään syksyllä 2019

Vaatelainaamo Vaatepuu Jyväskylään syksyllä 2019

Jyväskylä saa oman vaatelainaamon, kun KOTO Designmarketin yrittäjät alkavat pyörittämään Vaatelainaamo Vaatepuun uuden pisteen toimintaa Jyväskylässä liikkeensä tiloissa syksyllä 2019. KOTO Designmarketin yrittäjät, Sanni Oranen, Aino Pohjoisenmäki ja (äitiyslomalla...

lue lisää