fbpx

Vaatepuu ja Hygglo aloittavat yhteistyön

20 / 1 / 2022

Yritykset haluavat yhdessä kannustaa ihmisiä kohti kestävämpää elämäntapaa tekemällä vaatteiden ja tavaroiden yhteiskäytöstä mahdollisimman hauskaa ja helppoa. Hygglon alustan kautta omia tavaroitaan vuokraavat yksityishenkilöt ja yritykset voivat jatkossa valita noutopaikaksi Vaatepuun Helsingin, Järvenpään ja Turun vaatelainaamot.
 
 
Hygglo (v. 2016) on pohjoismaiden suurin vertaisvuokrausalusta. Alusta tarjoaa mahdollisuuden vuokrata eteenpäin kodintavaroita, kun ne eivät ole käytössä. Ideana on tehdä tavaroiden vuokraamisesta turvallista, sekä vähentää erityisesti kertakäyttöisten tavaroiden ostamista. Hygglon suosituimpiin kategorioihin kuuluvat esimerkiksi työkalut, ajoneuvot, kamerat, retkeilyvarusteet ja siivousvälineet. Käyttäjät rekisteröityvät pankkitunnuksilla, tavarat ovat vakuutettuja vuokrauksen ajaksi ja ilmoituksen jättäminen ei maksa mitään.
 
 
Vaatepuu (v. 2013) on kestäviä pukeutumisratkaisuja tarjoava yritys, jonka toiminta rakentuu vaatelainaamo-konseptin ympärille. Vaatelainaamo on kuin kirjasto, mistä jäsenmaksun maksaneet jäsenet käyvät lainaamassa valikoituja arki- ja juhlavaatteita kuin kirjastosta kirjoja arkeen ja juhlaan. Vaatepuun omilla nettisivuilla koko valikoima on selattavissa ja varattavissa omaan lähitoimipisteeseen. Myös kertavuokraus on mahdollista. Vaatelainaamon toimipisteet sijaitsevat tällä hetkellä Helsingissä, Järvenpäässä ja Turussa. Lisäksi Helsingin ja Järvenpään toimipisteissä palvelee vastuullinen vaatekauppa, second hand -market, korjaus- ja muokkauspalvelut.
 
 
Laita tavarasi vuokralle! Miten Vaatepuun ja Hygglon yhteistyö käytännössä toimii?
 
1. Rekisteröidy Hyggloon pankkitunnuksilla ja lisää sinne haluamasi tavara
2. Lisää tavaran sijainniksi valitsemasi Vaatepuun toimipiste
3. Varaus vahvistetaan, kun vuokraaja on maksanut vuokrasumman
4. Vie tavara toimipisteeseen ja ilmoita vuokraajalle sen olevan noudettavissa
5. Vuokraaja noutaa tavaran toimipisteestä
6. Tavara palautetaan liikkeeseen kun vuokraus on päättynyt
7. Käy hakemassa tavara liikkeestä seuraavana aukiolopäivänä
 
Mitä jos me kaikki vuokrattaisiin/lainattaisiin vuonna 2022 muutama tavara/vaate enemmän?
 
Lisätietoja:

Lue myös

Tarjous: Kaksi jäsenyyttä yhden hinnalla

Tarjous: Kaksi jäsenyyttä yhden hinnalla

Ystävänpäivän kunniaksi verkkokaupastamme on mahdollista lunastaa kaksi jäsenyyttä yhden hinnalla 14.2.-20.2.2022 välisen ajan! Kenen ystäväsi kanssa haluaisit viettää enemmän aikaa tulevan kevään ja kesän aikana?   Ideoita yhteisen vaatekaapin jakamiseen...

lue lisää
Vuodenvaihteen aukioloajat

Vuodenvaihteen aukioloajat

Tarkista tästä oman toimipisteesi aukioloajat. Yleisesti olemme kalenterin virallisina juhlapäivinä aina kiinni ja aattoina saatamme sulkea normaalia aiemmin. Tänä vuonna Järvenpään toimipisteessä lisättiin jouluviikolle aukioloaikoja. Otathan yhteyttä mikäli...

lue lisää