fbpx

Tampereen Vaatepuu etsii uusia vetäjiä!

27 / 9 / 2021

Vaatepuun Tampereen vaatelainaamon toiminta siirtyi helmikuussa Miela Designroomin alle toiseen kerrokseen Hämeenkadun uusiin hulpeisiin tiloihin. Olimme yhteistyöstämme riemuissamme molemmin puolin; vaatelainaamo täydensi upeasti Mielan oman myymälän sekä Preloved -second hand osaston tarjontaa vastuullisuudesta kiinnostuneille kuluttajille.

Viimeisimmät ajat ovat olleet erityisen haastavat lainaamotoiminnalle. Etätyöt ja muiden sosiaalisten tilanteiden rajoitukset, juhlat ja muut menot, joihin yleensä vaatteita lainataan, on ollut vähissä viimeisen puolentoista vuoden aikana. Mielassa jouduttiin kesällä rajaamaan vaatelainaamon aukioloaikoja ja kohdentamaan resursseja yrityksen ydintoimintoihin. Alkusyksystä tehtiin päätös, että yläkerta tullaan valjastamaan Mielan joulumyymälän käyttöön marraskuun puolesta välistä alkaen. Tämän takia vaatelainaamolle ei jää tilaa eikä mahdollisuutta toimia Mielan yhteydessä – joulukaupan jälkeenkään. Tilanne on todella harmillinen. Mielalaiset ovat olleet todella innoissaan vaatelainaamosta sekä ihanista luottoasiakkaista, mutta päätös on ollut pakko tehdä ja resursseja tullaan nyt keskittämään uudelleen.

Uusia jäseniä Tampereelle ei tällä hetkellä voida ottaa. Nykyiset jäsenyydet palvellaan niiden sopimuskauden päättymiseen asti, marraskuun puolesta välistä eteenpäin kuitenkin uusin järjestelyin. Tulemme olemaan henkilökohtaisesti yhteydessä jokaiseen Tampereella vakituisesti asioivaan asiakkaaseen, jonka nykyinen jäsenyyskausi kestää pidemmälle kuin 11.11.2021.

Jatkuuko vaatelainaamo Vaatepuun tarina Tampereella? Olemme selvittämässä uusia mahdollisuuksia. Koronaan liittyvät vaikeimmat ajat ovat onneksi takana päin ja tulevaisuus Vaatepuun näkökulmasta näyttää hyvin lupaavalta kaikkien trendien valossa. Vaatepuun Helsingin, Järvenpään ja Turun toimipisteissä toiminta on lähtenyt selvästi vilkastumaan ja ensi vuodesta odotetaan jo mahdollisesti kaikkien aikojen vilkkainta.

Tiedätkö sinä Tampereelta aktiivista, kekseliästä ja hyvin verkostoitunutta toimijaa/yrittäjää, jonka nykyisen liiketoiminnan rinnalle sopisi vaatelainaamon pyörittäminen? Yhteistyö toimii niin, että Vaatepuu vastaa brändistä, tuotteista ja kalustosta ja yhteistyöyrittäjä tiloista ja paikallisesta asiakaspalvelusta.

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin puhelimitse: 040 740 2155

 
Soile-Maria Linnemäki
Vaatepuun perustaja

 

 

Lue myös

Vaatepuu sulkee kaikki liiketilansa vuoden 2024 aikana

Vaatepuu sulkee kaikki liiketilansa vuoden 2024 aikana

YHDEN AIKAKAUDEN PÄÄTÖS Vaatepuu syntyi 10 vuotta sitten kysymyksestä, miten pukeutuminen on palveluna toteutettuna järkevämpää, hauskempaa ja kestävämpää? Lähdin intohimolla kehittämään liiketoimintamallia, jossa kestävän kehityksen pukeutuminen...

lue lisää
Helsingin Vaatepuu avataan uusissa omissa tiloissa 1.2.24

Helsingin Vaatepuu avataan uusissa omissa tiloissa 1.2.24

HELSINGIN VAATEPUU AVAA OVET UUDESSA OMASSA TILASSA Terveiset Helsingin Vaatepuulta! Avaamme uuden upean liikkeemme torstaina 1.2. Liike sijaitsee Helsingin kauppakeskus Redin toisessa kerroksessa Espresso Housea vastapäätä, uuden juuri avatun kirjaston kupeessa!...

lue lisää