fbpx

Syksyn teemana hyvinvointi

31 / 7 / 2023

Ota alkusyksystä hyvät arjen rutiinit haltuun ja loppuvuoden juhlakaudesta kaikki ilo irti!

Juuri sinulle maksutonta joogaa!

Pitkäaikainen jäsenemme (nro 11) Niina Sjöblom aloittaa Vaatepuun toimitusjohtajana perustajan Soile-Marian työparina elokuun alusta. Ehkä olitkin lukenut tästä? Uusista eteenpäin menevistä tuulista pääsemme kertomaan teille pitkin syksyä.

Ensimmäisenä syksyn teemaan liittyen haluamme tarjota vaatepuulaisille (kuukausijäsenille ja muille kavereille) matalan kynnyksen joogaharjoituksen. Kun itsellä on hyvä olo, vaikuttaa se pukeutumiseenkin. Pähkäilimme miten voisimme lisätä entisestään yhteisöllisyyttä ja sitä miten palvella paremmin, tukea hyvinvointia ja tuoda arkeen kepeyttä, saimme idean omasta joogaryhmästä. Koska Niina sattuu olemaan taustaltaan joogaopettaja, löytyi vetäjäkin helposti.

Kutsumme kaikki mukaan joogaamaan yhdessä sunnuntai-iltapäivisin joko verkossa etänä tai paikan päälle Järvenpään Kunto Salukselle. Lähtökohtaisesti joogatunti sopii kaikille ja Niina muokkaa tuntia toiveiden ja osallistujien mukaan. Mukaan et tarvitse muuta kuin joustavat vaatteet ja juomapullon.

Joogaan osallistuminen livenä Järvenpäässä on ilmainen Vaatepuun kuukausijäsenille. Etänä voi osallistua kuka tahansa.
Lähde mukaan! Joogaa 8 kertaa (13.8 – 1.10) sunnuntaisin klo 15 – 16.15 

Joogan ilmoittautumista varten olemme luoneet Vaatepuulle oman ”joukkueen” Nimenhuuto -palveluun. Liity tästä joukkueeseen mukaan! Tulevaisuudessa palvelun kautta tullaan ilmoittautumaan muihinkin Vaatepuun yhteisöllisiin tapahtumiin, kuten vaikka hyväntekeväisyyteen.

Näin aktivoit Nimenhuudon tilin: Klikkaa yllä olevaa linkkiä ja seuraa Nimenhuudon ohjeita.

Jos sinulla on kuukausijäsenyys voimassa, valitse jäsenrooliksi ”Vaatepuun kuukausijäsen ja lisää jäsennumerosi”. Voit heti ilmoittautua vaikka kaikille kahdeksalle tunnille, mutta mikäli estyt tulemasta, muista vapauttaa paikka hyvissä ajoin. Perumattomasta live-tunnin paikkavarauksesta lähetämme laskun 10€, koska paikkoja on rajoitetusti. Etäpaikkoja on rajoittamaton määrä, joten näitä ei tarvitse peruuttaa.

Jos sinulla ei ole tällä hetkellä kuukausijäsenyyttä voimassa, valitse rooliksi ”Vaatepuu kaveri” ja pääset ilmoittautumaan heti etäjoogaan.

Ohjeet ja linkki etänä joogaan osallistuville tulevat Nimenhuudossa tapahtumaan ilmoittautuneille sähköpostitse.

Jos jooga ei tunnu omalta jutulta, mutta haluaisit päästä Vaatepuun huipputyyppien kanssa treenaamaan Järvenpäässä livenä, liity keskiviikkoaamuisin Niinan ja Soile-Marian seuraan Saluksen kuntosalilla! Salus toteuttaa toiveillamme oman kuntosaliharjoittelun Personal Trainer -vetoisen starttiryhmän. Jos tämä kiinnostaa niin LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ.

PS. Jos haluat ostaa kuukausijäsenyyden niin tästä pääset suoraan verkkokauppaan
tai tule moikkaamaan meitä liikkeeseen.

Lue myös

Vaatepuu sulkee kaikki liiketilansa vuoden 2024 aikana

Vaatepuu sulkee kaikki liiketilansa vuoden 2024 aikana

YHDEN AIKAKAUDEN PÄÄTÖS Vaatepuu syntyi 10 vuotta sitten kysymyksestä, miten pukeutuminen on palveluna toteutettuna järkevämpää, hauskempaa ja kestävämpää? Lähdin intohimolla kehittämään liiketoimintamallia, jossa kestävän kehityksen pukeutuminen...

lue lisää
Helsingin Vaatepuu avataan uusissa omissa tiloissa 1.2.24

Helsingin Vaatepuu avataan uusissa omissa tiloissa 1.2.24

HELSINGIN VAATEPUU AVAA OVET UUDESSA OMASSA TILASSA Terveiset Helsingin Vaatepuulta! Avaamme uuden upean liikkeemme torstaina 1.2. Liike sijaitsee Helsingin kauppakeskus Redin toisessa kerroksessa Espresso Housea vastapäätä, uuden juuri avatun kirjaston kupeessa!...

lue lisää