fbpx

After work!

60.00 

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Järjestä kavereille bileet tai työpaikan after workit!

Onko ystäväporukassasi muodista ja/tai kestävästä elämäntavasta kiinnostuneita? Onko työkavereissasi tyyppejä, jotka tykkäävät säväyttää tai ehkä niitä, joita ei shoppailu juuri kiinnosta? Kokoa jengi kasaan ja tulkaa porukalla viettämään rento ilta kaupunkilaisten yhteiselle vaatekaapille Helsinkiin, Järvenpäähän, Tampereelle, Turkuun tai Jyväskylään.

Kerromme mielellämme Vaatepuun tarinan ja mistä hommassa on kyse. Voitte tutustua kotimaisesta ja pohjoismaisesta designista sekä ajankohtaisesta vintagesta koostuvaan valikoimaamme. Nauttikaa kuplivaa tai lämmintä sekä pientä naposteltavaa. Meille voi tuoda omat tarjoilut tai tilata maksua vastaan Vaatepuulta.

Yhteinen vaatekaappi yhdistää. Olemme kuulleet monia tarinoita siitä, kun työyhteisöstä tai kaveriporukasta yksi on ensin löytänyt palvelumme ja hänen kauttansa muutkin ovat liittyneet jäseneksi. Työpaikan kahvipöydissä on kiva kommentoida toisten vaatteita ja tehdä seuraavia ”varauksia” kivalle asulle. Porukat on myös perustaneet omia Whatsapp -ryhmiä, joihin on jaettu uusimmat lainat ja stailausvinkit.

Tilavuokran hinta on 60€/h vaatepuutarhurin läsnäollessa.