fbpx

Vaatelainaamo Vaatepuu ja Valokuvaamo TarinaStudio järjestävät yhteistyössä 12.10-27.10.24 Vahvat Naiset muoti- ja valokuvanäyttelyn Emalikukan kulttuuri- ja elämyskeskuksessa Järvenpäässä.

Näyttely käsittelee teemaa valtakunnallisesti tunnettujen sekä paikallisten vahvojen naisten henkilövalokuvien sekä yhteiskäytössä olleiden kotimaisten designasujen kautta. Lisäksi näyttelyssä on esillä sosiaalisessa mediassa julkaistuja videoita ja kävijät voivat halutessaan osallistua myös itse näyttelyn sisällön luomiseen.

Idea yhteisnäyttelystä syntyi kahden järvenpääläisen naisyrittäjän kohdatessa yhteisessä työympäristössä. 

TarinaStudion Satu Hart on kevään aikana toteuttanut unelmansa ja kuvannut itseään inspiroineita naisia. Vahvat Naiset -projektiin valikoitui kymmenen erilaista vahvaa naista, erilaisine intohimoineen ja tavoitteineen. Heistä jokainen on kulkenut oman enemmän tai vähemmän suunnitellun elämän polun tähän päivään. Nyt he todistavat tarinoillaan, että haaveiden toteutuminen on mahdollista ja niiden toteutustapoja on yhtä monta kuin meitä naisia ikään, taustaan ja olemukseen katsomatta.

Vaatepuun Soile-Maria Linnemäki oli alkuvuodesta tehnyt päätöksen päättää kymmenen vuoden aikakausi vaatelainaamojen pyörittäjänä. Nyt hän prosessoi Vaatepuun tulevaisuutta ja haluaa  juhlistaa kulunutta matkaa, sekä tehdä kunniaa matkassa mukana olleille vahvoille edelläkävijänaisille; asiakkaille, sekä kotimaisille vaatesuunnittelijoille. Yhteiskäytössä elämää nähneet asut kertovat ruhjeineen tarinaa paitsi naisten yhteisön voimasta, luo myös näkymää kestävämpään tulevaisuuteen.

Näyttelyn avajaiset pidetään lauantaina 12.10 klo 10-15, jolloin molemmat yrittäjät ovat paikalla. Muutoin näyttely on avoinna su 27.10. asti to-pe-klo 15-19, la-su klo 10-14. Ma-ke suljettu. Lämpimästi tervetuloa!

Saapuminen:
Kulttuuri- ja elämyskeskus Emalikukka
Emalitehtaankatu 2, 04410 Järvenpää
Sisäänkäynti ovi A 2. Krs. Tilaan ei ole valitettavasti esteetöntä sisäänpääsyä.

Lisätiedot:
Vaatelainaamo Vaatepuu

Soile-Maria Linnemäki
soile-maria.linnemaki@vaatepuu.fi
0407402155

Tarinastudio
Satu Hart
satu@tarinastudio.fi
0452019647

Näyttelyä tukemassa mm. Mainoste Print, Mandatum, DataSky Oy, Studio Bello.