#tuevaatepuuta

Loimme verkkokauppaamme kampanjatuotteita, joiden avulla pyritään täyttämään koronaviruksen aiheuttamaa kassavajetta. Tsekkaa kestävä valikoima ja osta omasi!

Mihin tarvitsemme tukea?

Kivijalkatoimitiloihin toimintansa perustavat yritykset ovat erityisen haavoittuvassa asemassa koronan aiheuttamassa tilanteessa. Ihmisten liikkumista ja kokoontumista on rajoitettu ja silti Vaatepuunkin kulut juoksevat lähes normaalisti.

Yrityksen toiminnan monikanavaisuuden tärkeys on tiedostettu ja palvelun ja yhteisön toimimista verkossa on työstetty meilläkin jo pitkään. Vallitseva tilanne on kiihdyttänyt verkkaisesti edennyttä digiharppaustamme, ja sen avulla meillä tulee olemaan jatkossa mahdollisuus selvitä mahdollisista vastaavista poikkeustilanteista.

Homma ei ole kuitenkaan vielä pulkassa ja nyt meidän pitää saada tasoitettua kevään kassavaje. Jos emme onnistu tässä, joudumme tekemään näkyviä supistuksia toiminnassamme. Uusasiakashankinta on pysähtynyt lähes kokonaan koronatilanteen myötä ja meitä on kannatellut tähän asti Vaatepuun elämäntavakseen omaksunut rakas uskollinen asiakaskuntamme. Suuri kiitos heille siitä. Nyt tarvitaan kuitenkin isommat joukot liikkeelle! Jos siis olet suunnitellut kokeilevasi Vaatepuun palveluita joskus, esimerkiksi ensi syksynä, osta palvelu jo nyt ja varmista, että palvelu pelaa täyttä häkää silloin.

Olemme vihdoin avanneet Vaatepuun oman verkkokaupan, mihin olemme luoneet #tuevaatepuuta kampanjatuotteita. Pian kaupassa julkaistaan myös lainaamon digitoiminnot, mihin kuuluu mm. lainattavien tuotteiden saatavuuden seuraamismahdollisuus, varaus ja lähtipistetoimitus. Nyt jos koskaan olisi hetki lähteä mukaan ja tukea Vaatepuun kautta työtä kestävämmän pukeutumisen puolesta.

Tutustu #tuevaatepuuta tuotteisiin ja valitse omasi!

 

Näytetään kaikki 15 tulosta