Verkkopankit ja korttimaksut

Verkkokaupassamme voit maksaa suomalaisilla verkkopankeilla: Aktia, Danske Bank, Handelsbank, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP-pankki, Säästöpankki, S-pankki ja Ålandsbanken

Sekä seuraavilla korteilla: Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy:n (2196606-6). Lue lisää yrityksen maksuehdoista täältä.

Kaupan tuotteiden toimitukset ja palautukset

Tilaukset toimitetaan Postin kautta asiakkaalle hintaan 5,90€ seurantakoodillisena pakettilähetyksenä. Tilaukset pyritään viemään Postiin jo tilauspäivänä, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Lahjakortit, kurssit ja muut aineettomat ostokset toimitetaan asiakkaan antamaan sähköpostiin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Tilauksien toimituksia voi seurata täältä.

Jos et haluakaan pitää tilaamaasi tuotetta, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa toimituksesta omakustanteisesti osoitteeseen:

Vaatelainaamo Vaatepuu Oy
Rantakatu 3
04400 Järvenpää

Palautetun tuotteen on oltava tällöin käyttämätön, alkuperäispakkauksessa laput kiinni. Ilmoitathan meille palautuksen syyn sekä Postin lähetystunnuksen seurantaa varten: jarvenpaa@vaatepuu.fi. Vain reklamaatioon liittyvät palautuskulut maksaa Vaatepuu.

Hyvitys maksetaan sinulle heti, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetun tuotteen. Tilauksen tai palautettujen tuotteiden hinta korvataan tilauksen maksutavan mukaisesti joko pankkitilillesi tai luottokorttitilillesi.

Lainaamon verkkovarausten toimitukset

Verkossa varattujen lainaamotuotteiden toimitusmaksu valitsemaasi lähitoimipisteeseen sisältää myös tuotteen varauksen sovitukseen asti ja maksaa kokonaisuudessaan 10€/tuote. Toimitus on perillä tavallisesti 3-6 arkipäivän sisällä. Saat ilmoituksen sähköpostiisi kun tuote on sovitettavissa. Kuittaa sähköposti saaduksi ja kerro milloin pääset paikalle sovittamaan tuotetta. Mikäli ilmoitusta ei kuulu, varaus vapautetaan 7 arkipäivän kuluessa.

Huomoithan varauksia tehdessäsi, että lainaamon yhteiskäytössä olevat tuotteet eivät ole uudenveroisia. Vaatteet ovat siistejä, mutta niissä on aina eri tasoisia käytön jälkiä. Vaikket syystä tai toisesta päättäisi lopulta lainata tilaamaasi vaatetta, toimitus-/varausmaksua ei palauteta.

Ongelmatilanteet

Jos tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, ota valokuvat sekä pakkauksesta että tuotteesta ja lähetä kuvat ja lisätiedot tilauksestasi asiakaspalveluumme. Pystymme näin tekemään vahinkoilmoituksen kuljetusvauriosta puolestasi ja voimme lähettää sinulle korvaavaan tuotteen nopeammin. Säilytä aina vahingoittunut kuljetuspakkaus.

Joskus voi valitettavasti käydä inhimillinen erehdys ja matkaan lähtee väärä tuote. Jos olemme lähettäneet sinulle väärän tai viallisen tuotteen, olethan heti yhteydessä asiakaspalveluumme. Pystymme näin sopimaan palautuksesta sekä varmistamaan, että saat korvaavan tuotteen mahdollisimman pian.

Kaikissa muissakin ongelmatilanteissa ja kysymyksissä ole yhteydessä meihin – autamme sinua mielellämme!

Verkkokaupan-/lainaamon asioista vastaavan saat kiinni: jarvenpaa@vaatepuu.fi