fbpx

Tuo tyylikkääseen myymäläämme myyntiin sinulle tarpeettomat aarteesi. Tai tule tekemään löytöjä esimerkiksi vaatelainaamon valikoimista poistuvista kotimaisista suosikkituotteista.

Meille voi kuka tahansa tuoda myyntiin
1) naisten, miesten ja lasten vaatteita ja asusteita
2) tuotteita, jotka on ajankohtaisia sekä hyväkuntoisia
3) sekä muodinmukaisia, vintagea, luksusbrändejä, kotimaista laatua tai ketjuliikkeiden helmiä
4) eli todellisia ihanuuksia, jotka voit ajatella olevan toiselle huippu löytöjä

Pesethän ja höyrytäthän tuotteet ennen meille tuomista. Huolla neuleet nukan poistajalla ja irrota teippiharjalla eläinten karvat pois. Jos tuotteissa on tahroja, langannousuja tai repeämiä, mainitsethan niistä tuotelapussa – uudella omistajalla voi olla hyvinkin taito saada vaate taas kuntoon.


TASOKAS VALIKOIMA – LAATUA JO UUTENA OSTETTAESSA

Tasokkaan valikoiman ylläpitämiseksi vaatepuutarhurit käyvät läpi kaikki myyntiin tulevat tuotteet. Myyntivalikoimaa haravoidaan myös päivittäin ja poistetaan tuotteet, mitkä ei täytä marketin laatukriteereitä. Jos yhtään epäröit omien myyntituotteittesi sopivuutta valikoimaamme, varmistathan asian vaatepuutarhureilta ennen myyntiin asettamista.

Pääasia on, että laatuvaatteet kiertää eikä roiku tarpeettomana komeroissa. Vastuullisin vaate on aina käytössä oleva vaate. Kun jo hankintoja tehdessä panostaa laatuun ja ajattomuuteen, tuotteen edelleenmyyntiarvokin säilyy hyvänä. Esimerkiksi kotimaisissa vaatteissa säilyy arvo hyvin. Vaatepuun second hand -marketin kautta etsitään uusia koteja kuitenkin merkkiin ja tuotteen kotimaahan katsomatta.


HINNASTO 1.1.2021 ALKAEN

Voit tuoda meille myyntiin muutaman aarteen silloin tällöin tai kerätä useampia kerralla. Kauppapaikkamaksu maksetaan heti paikanpäällä, kun tuot tuotteet meille valmiiksi hinnoiteltuna ja huollettuina:

1-3 tuotetta 10€
4-6 tuotetta 15€
7-9 tuotetta 20€
10-12 tuotetta 25€
13-15 tuotetta 30€

Lisäksi veloitamme 10% provision toteutuneesta myynnistä.

Mikäli haluat tuoda vaatteet meille myyntiin niin, että me hinnoittelemme ja huollamme ne puolestasi, veloitamme toteutuneesta myynnistä 50% hinnaston mukaisen kauppapaikkamaksun lisäksi.

Jos sinulla on vaatekaapin todellisia aarteita myytäväksi enemmän kuin 15 kappaletta tai haluat, että me noudamme vaatteet kotoasi, kysythän hintaa erikseen.

Myyntitulot tilitämme sinulle noutaessasi myymättömät tuotteet käteisenä tai viikon sisällä pankkitilillesi. Jos tilityksellä on kiire, mainitsethan asiasta erikseen asiointisi yhteydessä.

Arvotuotteiden kohdalla (esim. yli 100€) sekä provisiosta sekä myyntiajasta voidaan sopia erikseen.


MYYNTIAIKA JA VAHINKOVASTUU

Myyntiaika on normaalisti kaksi viikkoa (esim. perjantaista perjantaihin tai tiistaista tiistaihin), minkä jälkeen myyjän tulee itse huolehtia myymättömien tuotteiden keräämisestä ja noutamisesta. Myyntiajan päätyttyä noutamattomat tuotteet siirtyvät Vaatepuun omaisuudeksi viikon kuluttua tai sitä aiemmin asiakkaan ilmoituksesta.

Valvomme ja säilytämme kaikki pienemmät arvotuotteet lukollisessa lasivitriinissä. Vaatepuu ei korvaa kadonneita, varastettuja eikä vaurioituneita tuotteita.

 

ELÄMYKSELLINEN YMPÄRISTÖ SEKÄ ILOINEN ASIAKASPALVELU

Me Vaatepuussa panostamme erityisesti tilojen viihtyisyyteen, siistiin esillepanoon ja iloiseen asiakaspalveluun. Panostamme määrän sijasta laatuun. Haluatko vinkkejä myytäviksi saapuneista aarteista? Seuraa meitä Instagramissa: @VaatepuuMarket

IG tilin avulla saat myös suuntaa omaan hinnoitteluun ja myyntituotteiden valitsemiseen.

 

KAUPPAPAIKKA TUOTTEILLESI?

Meille voi laittaa sähköpostia tai soittaa. Helsingin ja Järvenpään toimipaikkakohtaiset yhteystiedot löytyy täältä.

Lähetämme sinulle sähköpostilla myyjän infon sekä itse tulostettavat hinta-/tuotelaput. Hinta- ja tuotelappuja voi myös ostaa paikanpäältä halutessa.

Mikäli olet tuomassa isomman erän vaatteita myyntiin, varmistathan ennen tuloasi, että marketissa on tilaa.