fbpx

TERVETULOA MYYMÄÄN JA SHOPPAILEMAAN KÄYTETTYJÄ LAATUVAATTEITA

 

Tuo tyylikkäisiin Vaatepuun second hand -market osastoillemme Helsinkiin ja Järvenpäähän myyntiin sinulle tarpeettomat aarteesi. Ja tule tekemään löytöjä esimerkiksi vaatelainaamon valikoimista poistuvista kotimaisista suosikkituotteista!

 

Vaatepuun second hand -osastoilla vaihtaa omistajia hyväkuntoinen ja sesonginmukainen vaate. Vaatepuun asiakaskunta arvostaa trendiin sopivaa vintagea ja ikiklassikkoja, laadukkaita materiaaleja, kuten silkkiä, villaa ja pellavaa, luksusbrändejä ja ketjuliikkeiden helmiä sekä erityisesti kotimaista.

 

Meillä voi myydä ja ostaa naisten, miesten ja lastenvaatteita ja asusteita sekä uutuutena Järvenpäässä nyt myös kodin pientuotteita! TASOKAS VALIKOIMA – LAATUA JO UUTENA OSTETTAESSA

 

Tasokkaan valikoiman ylläpitämiseksi vaatepuutarhurit käyvät läpi kaikki myyntiin tulevat tuotteet. Ideana on, että laatuvaatteet kiertää eikä roiku tarpeettomana komeroissa. Vastuullisin vaate on aina käytössä oleva vaate. Kun jo hankintoja tehdessä panostaa laatuun ja ajattomuuteen, tuotteen edelleenmyyntiarvokin säilyy hyvänä. Esimerkiksi kotimaisissa vaatteissa säilyy arvo hyvin. Vaatepuun second hand -marketin kautta etsitään uusia koteja kuitenkin merkkiin ja tuotteen kotimaahan katsomatta. 

 

MYYJILLE UUDISTUS VUODEN 2022 TAMMIKUUSTA

 

Kauppapaikka Vaatepuun second hand -marketissa ei maksa mitään. Se tarkoittaa myyjän näkökulmasta sitä, että meillä voi kokeilla riskittä vähän erikoisempienkin vaatteiden myymistä. Myyjän ei myöskään tarvitse kerätä isoa kasaa vaatetta, vaan meille voi varata kauppapaikan aina muutamalle helmelle kerrallaan.

 

Mikäli myyjä hinnoittelee vaatteet itse, Vaatepuun provisio toteutuneesta myynnistä on 30%. Mikäli myyjä haluaa tehdä asian itselleen todella helpoksi, hän heittää vaatteet kestokassissa Vaatepuuhun myyntiin niin, että henkilökunta hinnoittelee ja huoltaa ne myyjän puolesta. Tällöin Vaatepuun provisio toteutuneesta myynnistä on 50%. Myyntiaika on aina neljä viikkoa. Katso toimipistekohtaiset myyntijaksot myyjäksi ilmoittautumislomakkeista, jotka löydät sivun alalaidasta. Tällöin myös asiakkaana tiedät, milloin valikoima aina vaihtuu!

 

ELÄMYKSELLINEN YMPÄRISTÖ SEKÄ ILOINEN ASIAKASPALVELU 

 

Me Vaatepuussa panostamme erityisesti tilojen viihtyisyyteen, siistiin esillepanoon ja iloiseen asiakaspalveluun. Laatu on määrää tärkeämpää. Haluatko vinkkejä myytäviksi saapuneista aarteista? Seuraa meitä Instagramissa: @vaatepuulifesylehelsinki / @vaatepuulifestylejarvenpaa

 

IG tilin avulla saat myös suuntaa omaan hinnoitteluun ja myyntituotteiden valitsemiseen. 

 

VARAA MYYNTIPAIKKASI TÄSTÄ:

 

Varaa tästä myyntipaikka Helsingin toimipisteestä. MYYNTIPAIKAT TÄYNNÄ SYYSKUUHUN ASTI!

 

Varaa tästä myyntipaikka Järvenpään toimipisteestä.

 

Lataa tästä hintalaput itsellesi.