fbpx

Pure Waste, LAB stripe T-paita

25.00 

 

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Pure Waste pyrkii käyttämään kaiken materiaalin, jonka tuottaa. Sen vuoksi Pure Waste hyödyntää myös omat tähteeksi jääneet langat. LAB t-paita on valmistettu tästä materiaalista, joka muutoin joutuisi hukkaan. Kierrätyspuuvillasta ja kierrätetyistä muovipulloista valmistettu t-paita sai klassiset vaakaraidat. T-paidassa on suora malli ja normaali mitoitus. Pääntiessä on kapea resori. Edessä rinnassa ja takana niskassa on painatus. Sekä miehille että naisille sopiva malli on tehty miesten mitoituksella, joten naisille suosittelemme normaalia pienempää kokoa.

Kierrätysmateriaaleista valmistetun t-paidan tuotantoon kuluu 99% vähemmän vettä ja sen valmistaminen tuottaa 50% vähemmän hiilipäästöjä verrattuna vastaavaan neitseellisistä materiaaleista valmistettuun tuotteeseen.

T-paita on vastuullisesti valmistettu Pure Wasten omalla tehtaalla Intiassa.

Valmistettu 100 % kierrätetyistä raaka-aineista.

• 60 % kierrätetty puuvilla
• 40 % kierrätetty polyesteri

Huomaathan, että kierrätysprosessi ei ole täysin kliininen ja tuotteissa saattaa esiintyä pieniä määriä erivärisiä kuituja. Tummissa väreissä eriväriset kuidut eivät erotu, mutta vaaleissa väreissä ne näkyvät helpommin. Me näemme, että nämä pienet värilliset kuidut kankaassa ovat ominaisuus, joka muistuttaa tuotteiden ainutlaatuisuudesta ja alkuperästä.

Pesuohjeet

• Pesulämpötila 40°C
• Pestään samanväristen kanssa
• Pestään nurinperin käännettynä

Lisätiedot

Koko

, , , , ,

Väri

,