fbpx

Kn Collection, Toivo neulepaita, black

119.00 

Varastossa

Kuvaus

Vaatepuutarhurin suosikkivaate, josta on tehty stailausvinkkivideo IG:n @vaatepuumarket tiliin. Ison v-kauluksen ansiosta paidan saa stailattua helposti eri tilaisuuksiin sopivaksi alla olevaa vaatetta vaihtamalla. Neule lämmittää talvella ja kesällä se on helppo heittää vaikka kesämekon päälle kylmenevässä illassa. Väljyytensä ansiosta sen alle mahtuu mitä vain, mutta ohuen neuloksen ansiosta se mahtuu esimerkiksi nahka- tai farkkutakin alle keväällä ja syksyllä.

Neuletta voi pitää farkkujen kanssa pidempänä tunikatyylisenä yläosana tai housujen sisään nostettuna siitä tulee rento paita.

Neulepaita valmistetaan Italiassa kierrätysmaterilaaleista, 33% merinovilla, 24% polyamide, 33% viskoosi ja 10% kasmirvilla. Sen voi pestä villalle sopivalla pesuaineella käsinpesuohjelmassa koneessa, mutta usein pelkkä tuuletus riittää. Materiaali ei nukkaannu helposti, mutta tarvittaessa sitä voi huoltaa muutaman kerran vuodessa neulekammalla.

Andiatan neulekamman voit ostaa tästä.

Suosittelemme tutustumaan myös samasta materiaalista tehtyyn huiviin, mikä toimii kaulan ympärillä tai hartialle levitettynä tyylikkäänä lämmikkeenä esimerkiksi hihattoman mekon kanssa. Tutustu huiveihin kaupassa.

KN Collection on keravalainen perinteikäs päähineisiin keskittynyt brändi, jolla on mallistossa myös muutamia vaatteita ja esimerkiksi laukkuja.